Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει

Advertisement
Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει
Advertisement

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 20 ετών είναι μία μητέρα από το Τέξας, η οποία κατηγορείται πως άφησε τα πέντε της παιδιά μόνα στο σπίτι ενώ η ίδια πήγε διακοπές «επειδή χρειαζόταν ένα διάλειμμα από όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι».

Η 28χρονη Chrystal Walraven κατηγορείται πως άφησε μόνα τους τα παιδιά της, ηλικίας από 12 ετών έως 15 μηνών σε ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια και κόπpανα. Μάλιστα οι αρχές βρήκαν το μωρό μέσα στην κούνια του με μια κουβέρτα πάνω στο πρόσωπό του και νόμιζαν πως ήταν νεκρό.

Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο σπίτι, άνοιξε ένα 10χρονο αγόpι που είπε πως όλα είναι καλά.

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει - Εικόνα 2

Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης οι δύο κόρες της νεαρής γυναίκας, τριών και έξι ετών, που δεν είχαν κάνει μπάνιο για μέρες. Η αστυνομία βρήκε μια βρόμικη πάνα μέσα σε μία ντουλάπα, λεκέδες στο χαλί και μύγες στην κουζίνα.

Η μητέρα των πέντε παιδιών, όπως γράφει η Daily Mail, ήταν με έναν φίλο της στην παραλία στη Νότια Καρολίνα.

Τις αρχές ειδοποίησε ο διευθυντής του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά, ο οποίος υποστήριξε πως του είπαν πως είχαν μείνει ξύπνια μέχρι αργά για να αλλάξουν την πάνα της μικρής τους αδελφής.

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει - Εικόνα 3

Όταν ένας δάσκαλος επικοινώνησε με τον άνδρα που είναι δηλωμένος ως ο πατέρας τουλάχιστον ενός από τα παιδιά, εκείνος υποστήριξε πως τα φρόντιζε μία γειτόνισσα επειδή η μαμά τους ήταν… σε άλλη πολιτεία.

Η γειτόνισσα υποστήριξε από την πλευρά της πως τους είχε φτιάξει βραδινό την προηγούμενη μέρα αλλά δεν ήξερε τι γίνεται με τα παιδιά και πως ένας άλλος από τους μπαμπάδες τους τα φρόντιζε.

Κατά την ίδια, δεν υπήρχε καμία δυσάρεστη μυρωδιά στο σπίτι.

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει - Εικόνα 4

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει - Εικόνα 5

Γείτονες δήλωσαν σε τοπικά μέσα πως νόμιζαν πως η μητέρα είναι στη δουλειά της και δεν παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο γιατί τα παιδιά έπαιζαν πολύ συχνά έξω μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δεύτερος πατέρας είχε αρνηθεί να φροντίζει και τα πέντε, ωστόσο η Walraven τα άφησε μόνα τους κι έφυγε, στις 25 του περασμένου Αυγούστου. Όπως είπε ο ίδιος στην Αστυνομία, είχε πάει φαγητό στα παιδιά την ημέρα που έφυγε η μητέρα τους και τις δύο επόμενες.

Η μητέρα επρόκειτο να επιστρέψει στις 28 Αυγούστου αλλά τελικά γύρισε στις 30, υποστηρίζοντας πως είχε καθυστέρηση η πτήση της και πως ήταν σε επικοινωνία με τα παιδιά της μέσω Facebook Messenger.

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει - Εικόνα 6

Στην Αστυνομία είπε πως πράγματι είχε πάει διακοπές στο Myrtle Beach και πως είχε κάνει και κάποιο ραντεβού για δουλειά.

Παρότι η 28χρονη είχε εξεταστεί από τις αρχές πέρσι, ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επειδή η αστυνομία έπρεπε πρώτα να κάνει ενδελεχή έρευνα και να διασφαλίσει πως είχε αρκετές αποδείξεις.

Η γυναίκα παραδόθηκε στις 11 Φεβρουαρίου και βγήκε την ίδια μέρα από τη φυλακή με εγγύηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για όσα συνέβησαν κατηγορεί τη γειτόνισσά της και έναν από τους μπαμπάδες.

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει - Εικόνα 7

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει - Εικόνα 8

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα