Αστυνομικοί από 40 τμήματα πήραν τους σκύλους τους κι επισκέφθηκαν κοpιτσάκι με καρκίνο για να του δώσουν χαρά

Advertisement
Αστυνομικοί από 40 τμήματα πήραν τους σκύλους τους κι επισκέφθηκαν κοpιτσάκι με καρκίνο για να του δώσουν χαρά
Advertisement

Ένα μικρό κοpίτσι από το Ουισκόνσιν που έχει έναν μη χειρουργήσιμο όγκο στον εγκέφαλο δέχθηκε επίσκεψη στο σπίτι του από αστυνομικούς από 40 αστυνομικά τμήματα της πολιτείας της.

Τον Ιανουάριο, η 7χρονη Emma Mertens διαγνώστηκε με έναν σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο.

Λίγο μετά τη διάγνωσή της, η Mertens ζήτησε από τον κόσμο που την υποστήριζε να της στείλει φωτογραφίες των σκύλων τους.

Την εποχή εκείνη, η Mertens, έλαβε αμέτρητα μηνύματα και φωτογραφίες από φίλους και υποστηρικτές που προσπαθούσαν να ανεβάσουν τη ψυχολογία της.

Και το Σάββατο έλαβε τη μεγαλύτερη χαρά, όταν αστυνομικοί από 40 διαφορετικά αστυνομικά τμήματα πήγαν από το σπίτι της κρατώντας τα σκυλιά υπηρεσίας τους.

“Σήμερα, κάποιοι αστυνομικοί του τμήματός μας σταμάτησαν για να δουν τη Emma”, έγραψε η αστυνομική υπηρεσία του Hartford σε μια ανάρτηση στο Facebook. “Δεν είχε ιδέα ότι θα πηγαίναμε κι έτσι ενθουσιάστηκε πολύ, είναι ένα καταπληκτικό και δυνατό κοpιτσάκι.”

This is Emma, an incredibly brave 7-year-old from Hartland, WI who was recently diagnosed with an inoperable brain…

Posted by Wisconsin Humane Society on Wednesday, 27 February 2019

Φωτογραφίες από την χαρούμενη της μέρα δείχνουν τους αξιωματικούς και τα σκυλιά τους να στήνονται στη σειρά για να δουν την Mertens. Η οικογένεια της έγραψε στο διαδίκτυο ότι είναι ευγνώμων για τη στήριξη της αστυνομίας και όλων όσων έστειλαν μηνύματα αγάπης στη μικρούλα.

“Σας ευχαριστώ όλους όσους αφιερώσατε το χρόνο σας για να έρθετε να δείτε την Emma, η οποία είναι μες το χαμόγελο από τότε που ήρθατε με τα υπηρεσιακά σκυλιά σας να τη δείτε,” έγραψε η οικογένεια της.

Αστυνομικοί από 40 τμήματα πήραν τους σκύλους τους κι επισκέφθηκαν κοριτσάκι με καρκίνο για να του δώσουν χαρά - Εικόνα 2

Μικρές κινήσεις καλοσύνης είναι αρκετές να κάνουν μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Χίλια μπράβο σε όλους τους!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα