Οικογένεια διασώζει μια αλεπού και έναν σκύλο, και προς έκπληξη όλων γίνονται αχώριστοι φίλοι

Advertisement
Οικογένεια διασώζει μια αλεπού και έναν σκύλο, και προς έκπληξη όλων γίνονται αχώριστοι φίλοι
Advertisement

Θυμάστε την Juniper, τη διάσημη κατοικίδια αλεπού, που μπέρδεψε ένα κρεβάτι με το χιόνι; Αποδεικνύεται ότι έγινε κολλητή φίλη με έναν σκύλο που ονομάζεται Moose και που διασώθηκε επίσης σε πολύ μικρή ηλικία.

Ο Moose, ένας ημίαιμος Αυστραλιανός Ποιμενικός, έγινε ο φύλακας της από την πρώτη μέρα που η Juniper ήρθε σπίτι.

Τρώνε μαζί, κοιμούνται μαζί και η Juniper ενεργεί σαν ένα μικρό κοpίτσι όταν είναι κοντά στον Moose. «Η Juniper είναι εpωτευμένη με τον Moose και ξοδεύει όλη την ημέρα της προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή του» – είπε η μητέρα της, Jessika στο Bored Panda.

Ενώ η φιλία τους είναι βγαλμένη κατευθείαν από παραμύθι, η μαμά της Juniper προειδοποιεί στο Instagram ότι το να έχεις μια αλεπού δεν είναι σαν να έχεις ένα σκύλο ή μια γάτα: «Οι αλεπούδες μυρίζουν άσχημα. Τα ούpα και τα κόπpανα τους μυρίζουν σαν αμμωνία. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να «αρωματίσεις» μια αλεπού. Οι αλεπούδες είναι καταστροφικές, θα καταστρέψουν τα πράγματα στο σπίτι σας. Χρειάζονται επίσης ταυρίνη, ή αλλιώς μπορούν να τυφλωθούν, να υποφέρουν από επιληπτικές κρίσεις και ακόμη και να πεθαίνουν … «Διαβάστε αυτό πριν αποφασίσετε να πάρετε μια αλεπού για κατοικίδιο ζώο!

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα