Κοπέλα που έχασε τη μνήμη της ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άνδρα που ήταν και πριν μαζί

Advertisement
Κοπέλα που έχασε τη μνήμη της ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άνδρα που ήταν και πριν μαζί
Advertisement

Πριν από πολλούς μήνες, η 19χρονη Τζέσικα Σάρμαν υπέφερε από μια άσχημη επιληπτική κρίση που την οδήγησε σε απώλεια μνήμης. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να γνωρίσει από την αρχή τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της. Την οικογένειά της και το αγόpι της.

Το 2010, η Τζέσικα διαγνώστηκε με επιληψία του μετωπιαίου λοβού. Πρόσφατα, υπέφερε από μια κρίση επιληψίας καθώς πήγαινε στη δουλειά μαζί με το αγόpι της, τον Ρίτσαρντ Μπίσοπ.

Ο 25χρονος Ρίτσαρντ, ανέλαβε αμέσως δράση και βοήθησε την κοπέλα του. Παρόλα αυτά, η κοπέλα ακόμη υπέφερε από απώλεια μνήμης.

Κοπέλα που έχασε τη μνήμη της ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άνδρα που ήταν και πριν μαζί - Εικόνα 2

Ανακαλώντας τα όσα έγιναν, η Τζέσικα αναφέρει:

«Δεν ήξερα τι συνέβαινε. Η στιγμιαία αμνησία ήταν φυσιολογική για μένα μετά από επιληπτικές κρίσεις. Αλλά μετά από μια ώρα ή και περισσότερο, είδα μια γυναίκα να τρέχει προς τα εμένα και δεν είχα ιδέα ποια ήταν.

Ήταν η μητέρα μου αλλά εγώ την κοίταζα με άγνοια.

Ο κόσμος μου κατέρρευσε εκείνη την μέρα. Ήμουν αντιμέτωπη με αγνώστους που ισχυρίζονταν πως είναι η οικογένειά μου. Μου έλεγαν πράγματα για τον εαυτό μου αλλά δεν σήμαιναν τίποτα για μένα.»

Για να πειστεί η Τζέσικα για τη σχέση που είχε με την οικογένειά της, αναγκάστηκαν να της δείξουν φωτογραφίες.

Περιττό να πούμε, ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος, όχι μόνο για την Τζέσικα αλλά και για τους γονείς της, την Λίσα και τον Γκάρι Σάρμαν. Ωστόσο, ήταν πιο δύσκολο να πειστεί η Τζέσικα για τη σχέση της με τον Ρίτσαρντ.

«Για μένα ήταν ένας ξένος», αναφέρει η ίδια για το αγόpι της.

Κοπέλα που έχασε τη μνήμη της ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άνδρα που ήταν και πριν μαζί - Εικόνα 3

Η νεαρή αναφέρει:

«Με άφησαν μόνη μαζί του και δεν μου άρεσε. Ήταν ένας ξένος για μένα. Ο Ρίτσαρντ με πήγε στο αγαπημένο μας πάρκο αλλά δεν ήθελα καν να περπατήσω δίπλα του. Όταν μου κράτησε το χέρι, το τράβηξα.

Ήταν καταρρακωμένος αλλά σίγουρος πως μπορούσαμε να αποκτήσουμε πάλι αυτό που είχαμε. Βλέποντας πόσο παθιασμένος ήταν, με έπεισε πως ενδιαφερόταν για μένα, οπότε συμφώνησα να τον συναντάω αλλά δεν έδινα υποσχέσεις.»

Μολονότι έχει ανακτήσει εκ νέου τη ζωή της, η Τζέσικα, φοβάται ότι η κατάστασή της μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω απώλεια μνήμης.

Κοπέλα που έχασε τη μνήμη της ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άνδρα που ήταν και πριν μαζί - Εικόνα 4

Εντούτοις, θεωρεί πως με την οικογένεια και τον Ρίτσαρντ στο πλευρό της, θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε.

Κοπέλα που έχασε τη μνήμη της ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άνδρα που ήταν και πριν μαζί - Εικόνα 5

Η νεαρή δήλωσε με νόημα:

«Έχω ανακτήσει μια ζωή για τον εαυτό μου με τη βοήθεια της οικογένειάς μου και φυσικά του Ρίτσαρντ. Νιώθω τόσο τυχερή που με ήξερε αρκετά καλά ακόμη κι όταν τον σκεφτόμουν ως ξένο. Πρακτικά ζει στο σπίτι μου τώρα και η σχέση μας γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Έχοντας περάσει τόσα τον περασμένο χρόνο, ξέρω ότι μπορώ να αντιμετωπίσω όσα συμβούν στο μέλλον. Για τώρα, θέλω να εστιάσω στη δημιουργία νέων αναμνήσεων.»

Κοπέλα που έχασε τη μνήμη της ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άνδρα που ήταν και πριν μαζί - Εικόνα 6

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα