Φρίκη στην Αμερική: Οικογένεια έθαψε ζωντανό 7χρονο επειδή δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο και προκαλεί οργή

Advertisement
Φρίκη στην Αμερική: Οικογένεια έθαψε ζωντανό 7χρονο επειδή δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο και προκαλεί οργή
Advertisement

Το άτυχο αγοpάκι πέθανε από υποθερμία, ενώ προηγουμένως είχε υποβληθεί σε άλλα φρικτά βασανιστήρια

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας επτάχρονος από το Ουισκόνσιν στα χέρια των κηδεμόνων του και του έφηβου «αδερφού» του, που κατηγορούνται ότι υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια και σκότωσαν το αγοpάκι επειδή δεν μπορούσε να απαγγείλλει εδάφια από τη Βίβλο.

Ο μικρούλης Ethan Hauschultz, σύμφωνα με το κατηγορητήριο εις βάρος των τριών συλληφθέντων, εξέπνευσε τον περασμένο Απρίλη αφού «ετάφη ζωντανός» στο χιόνι, ενώ βρισκόταν υπό την κηδεμονία των Timothy και Tina Hauschultz.

Το ζευγάρι κατηγορείται ότι υπέβαλε το αγοpάκι σε αρρωστημένες τιμωρίες, βάζοντάς το για παράδειγμα να κρατά επί δύο ώρες καθημερινά, για μία εβδομάδα, ένα μεγάλο κούτσουρο βάρους 20 κιλών. Οι εν λόγω τιμωρίες επιβάλλονταν στον μικρό Ethan για διάφορα ασήμαντα «παραπτώματα», όπως το να μην θυμάται να απαγγείλει απ’ έξω εδάφια από τη Βίβλο που τον ανάγκαζαν να απομνημονεύσει.

Το σαδιστικό ζευγάρι είχε αναλάβει τη κηδεμονία του 7χρονου έπειτα από δικαστική εντολή και δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους συγγένεια τους συνέδεε με το θύμα τους. Ο 15χρονος γιος των Hauschultz κατηγορείται επιπλέον πως βασάνιζε το μικρό αγοpάκι. Σε μια περίπτωση, φέρεται να κλώτσησε και να γρονθοκόπησε τον Ethan τουλάχιστον 100 φορές, ενώ κατόπιν κράτησε με το πόδι του το κεφάλι μέσα σε μια λακούβα γεμάτη νερά.

O Timothy και η Tina Hauschultz

Φρίκη στην Αμερική: Οικογένεια έθαψε ζωντανό 7χρονο επειδή δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο και προκαλεί οργή - Εικόνα 2

Με βάση την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του Ethan τον περασμένο Απρίλιο οφειλόταν σε έναν συνδυασμό υποθερμίας και σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι, την κοιλιά και το στή8ος. Ο μικρούλης είχε επίσης σπασμένα πλευρά, όπως διαπιστώθηκε στη νεκροψία.

Οι Αρχές θεωρούν πως το ζευγάρι έθαψε ζωντανό στο χιόνι το παιδί, στο πλαίσιο μίας ακόμα σαδιστικής τιμωρίας επειδή δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο. Όταν το έβγαλαν τελικά από το «παγωμένο φέρετρό του», το παιδάκι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Παρά το γεγονός ότι το μετέφεραν στο νοσοκομείο, ο μικρούλης δεν συνήλθε ποτέ.

Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ο 48χρονος πατέρας του για φόνο και η 35χρονη Tina για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, κακοποίηση ανηλίκου και αποτυχία να αποτρέψει σωματικές βλάβες.

Η δίκη των τριών κατηγορουμένων αναμένεται να αρχίσει σήμερα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα