Η Cadbury ζητάει δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 11 δολάρια την ώρα

Advertisement
Η Cadbury ζητάει δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 11 δολάρια την ώρα
Advertisement

Για πολλούς ανθρώπους, η ιδέα του να είσαι σε θέση να τρως σοκολάτα όλη την ημέρα και να πληρώνεσαι γι’ αυτό, φαντάζει όνειρο.

Χάρη στην Mondelez International, ωστόσο, που έχει τις σοκολάτες Cadbury και τα μπισκότα Oreo, το εν λόγω όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η Cadbury ζητάει δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 11 δολάρια την ώρα - Εικόνα 2

Η εταιρεία άνοιξε 4 νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «Δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο». Όλες οι θέσεις είναι με μισθό 11 δολάρια την ώρα και μερικής απασχόλησης, δηλαδή περίπου 7,5 ώρες την εβδομάδα ενώ πληρώνουν και ένσημα.

Στην περιγραφή των θέσεων εργασίας επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι θα κληθούν να δώσουν τα αντικειμενικά σχόλια τους σχετικά με πιθανά νέα προϊόντα, αλλά και να συνεργαστούν με μία ομάδα προκειμένου να διαμορφώσουν μια άποψη για το γευστικό κομμάτι, να περιγράψουν με ακρίβεια τη γεύση των γλυκών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ λεξιλόγιο και να κατανοήσουν τις δεοντολογικές απαιτήσεις της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα. Θεωρούν πως ένα «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής» είναι απαραίτητο προσόν, όπως επιπλέον και η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».

Η Cadbury ζητάει δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 11 δολάρια την ώρα - Εικόνα 3

Με βάση την εφημερίδα «Sun», η εταιρεία ξεκίνησε την αναζήτηση παρόμοιων εργαζομένων πέρυσι και έλαβε πάνω από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα. Πάντως, η συγκεκριμένη θέση εργασίας κατέχει την 5η θέση σε αυτές που έχουν δει περισσότερο οι χρήστες του LinkedIn, για προφανείς λόγους.

Η Cadbury ζητάει δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 11 δολάρια την ώρα - Εικόνα 4

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει μέσα στον Φεβρουάριο. Η εταιρεία αναμένει ήδη ένα μεγάλο αριθμό αιτούντων έτσι αν δεν έχετε νέα μέσα στις επόμενες 14 μέρες, είναι πιθανό να έχουν επιλέξει άλλους δοκιμαστές.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα