Απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό η μητέρα της άτυχης Λίνας Κοεμτζή

Advertisement
Απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό η μητέρα της άτυχης Λίνας Κοεμτζή
Advertisement

Στον τελευταίο όροφο του κτηρίου της εισαγγελίας στα Γιαννιτσά απειλώντας να αυτοκτονήσει βρίσκεται η μητέρα της άτυχης 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στις 28 του Νοέμβρη του 2016.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η Σταυρούλα Κοεμτζή υποστηρίζει ότι σταμάτησαν οι έρευνες για την υπόθεση της κόρης της και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ειδικός διαπραγματευτής.

Η μητέρα της 22χρονης Λίνας ζητά να επισπευστούν οι διαδικασίες και να αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν την κόρη της.

Ο θάνατος της Λίνας Κοεμτζή, που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στις 28 του Νοέμβρη του 2016 απασχολεί το τελευταίο διάστημα τις δικαστικές αρχές, που καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα εάν ο θάνατος της 22χρονης κοπέλας ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονία.

Μήνες πριν τον ξαφνικό θάνατό της, η ίδια είχε περάσει μία πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς είχε πέσει θύμα cyber bullying: Γυμνές φωτογραφίες της και ένα βίντεο είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να ταράξουν τη γαλήνη της ζωής της.

«Το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε. Από την πρώτη στιγμή φωνάζω ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Βρισκόμουν στη Γερμανία για δουλειά, όταν με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι η Λίνα είχε πέσει από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας.

»Πάγωσα όταν άκουσα από τους αστυνομικούς ότι το παιδί μου δεν ζει, πια. Δεν πίστεψα από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί μου αυτοκτόνησε. Το ένστικτο της μάνας δεν πέφτει ποτέ έξω», έλεγε τον περασμένο Οκτώβριο η μητέρα της.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα