Κοpιτσάκι 2 ετών πέθανε από το κρύο έξω από το σπίτι της- Περιφερόταν μόνο του για ώρες

Advertisement
Κοpιτσάκι 2 ετών πέθανε από το κρύο έξω από το σπίτι της- Περιφερόταν μόνο του για ώρες
Advertisement

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοpίτσι 2 ετών στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, το οποίο πέθανε από το κρύο επειδή περιπλανιόταν για ώρα μόνο του έξω από το νέο σπίτι της οικογένειάς της. 

Συντετριμμένη από τον χαμό της κόρης της, η Courtney VanSchoick, επιχειρεί να φανεί δυνατή από τότε που το μικρό κοpίτσι εντοπίστηκε νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού, έχοντας περάσει πολλές ώρες μόνο του έξω στο κρύο.

«Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πως καταφέρνω να στέκομαι ακόμη. Ξύπνησα σήμερα το πρωί για πρώτη φορά χωρίς το κοpιτσάκι μου και ο δίδυμος αδερφός της την ψάχνει παντού από την ώρα που έχει σηκωθεί από το κρεβάτι», δήλωσε η 20χρονη μητέρα, η οποία μεγάλωνε μόνη τα παιδιά.

Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε από το κρύο έξω από το σπίτι της- Περιφερόταν μόνο του για ώρες - Εικόνα 2

Όπως αναφέρει, η μικρή Sofia συχνά ξυπνούσε από τον ύπνο της και περιφερόταν στο δωμάτιό της μέσα στη νύχτα. Εντούτοις, με βάση τις αρχές, το πρωί της Δευτέρας και δίχως να το αντιληφθεί η μητέρα της, βγήκε από το σπίτι και στη συνέχεια δε μπορούσε να μπει πάλι μέσα. Το παιδί παρέμεινε έξω στο κρύο για ώρες, με την θερμοκρασία να έχει πέσει στους -8 βαθμούς όταν τελικά βρέθηκε.

Η μητέρα τόνισε ότι η εξώπορτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη ωστόσο το κοpίτσι κατόρθωσε να την ξεκλειδώσει μόνη της. «Δεν ήξερα πως μπορούσε να ανοίξει την πόρτα», δήλωσε η Courtney, αναφέροντας ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει στο σπίτι μόλις πριν από μια εβδομάδα.

Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε από το κρύο έξω από το σπίτι της- Περιφερόταν μόνο του για ώρες - Εικόνα 3

Το νεκρό κοpίτσι βρήκαν λίγα βήματα μακριά από την εξώπορτα του σπιτιού ένας γείτονας με την κοπέλα του, που ανέφεραν ότι άκουσαν κάποια στιγμή κλάματα στις 4 τα ξημερώματα. «Είδα ένα μικρό κοpίτσι στην σκάλα. Θυμάμαι σκέφτηκα, “Ελπίζω αυτό να είναι κούκλα”. Η κοπέλα μου βγήκε έξω, πήγε προς εκεί και κατάλαβε πως ήταν παιδί. Αμέσως χτύπησε την πόρτα για να ειδοποιήσει τους γονείς», δήλωσε ο ίδιος.

Η μητέρα δήλωσε ότι ξύπνησε μόλις άκουσε τα χτυπήματα στην πόρτα και ξεκίνησε να ψάχνει για την κόρη της. «Πήγα να ανοίξω την πόρτα επειδή δεν την έβρισκα πουθενά. Τότε μου πέρασε από το μυαλό τι μπορεί να είχε συμβεί, βγήκα έξω και την είδα με το πρόσωπο στραμμένο προς το έδαφος, πάνω στα σκαλιά», είπε η Courtney. «Δεν μπορούσα να ανασάνω- το μόνο που ήθελα ήταν να την κρατήσω στην αγκαλιά μου. Έτρεξα και την πήρα στα χέρια», συμπλήρωσε η ίδια.

Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε από το κρύο έξω από το σπίτι της- Περιφερόταν μόνο του για ώρες - Εικόνα 4

Μόλις έφτασαν οι διασώστες έκαναν τα πάντα για να σώσουν την Sofia αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, το κοpίτσι πέθανε από υποθερμία.

«Το δυσκολότερο ήταν το πρωί που ξύπνησα και έβγαλα ρούχα για ένα παιδί αντί για δυο. Λάτρευα τα πάντα σε εκείνη. Απλώς το να κοιτάζω τα γαλάζια μάτια της έκανε την καρδιά μου να λιώνει. Δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να ακούσω την γλυκιά φωνούλα της κι αυτό που θα μου λείψει πιο πολύ είναι που δεν θα με ξαναπεί “μαμά”», ανέφερε η 20χρονη μητέρα.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο θάνατος της Sofia δε θεωρείται ύποπτος, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό ως ένα «άσχημο ατύχημα».

Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε από το κρύο έξω από το σπίτι της- Περιφερόταν μόνο του για ώρες - Εικόνα 5

Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε από το κρύο έξω από το σπίτι της- Περιφερόταν μόνο του για ώρες - Εικόνα 6

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα