12 από τις πιο εκκεντρικές και ασυνήθιστες διαθήκες στην ιστορία

Advertisement
12 από τις πιο εκκεντρικές και ασυνήθιστες διαθήκες στην ιστορία
Advertisement

#6 Η πιο ρομαντική τελευταία επιθυμία12 από τις πιο εκκεντρικές και ασυνήθιστες διαθήκες στην ιστορία - Εικόνα 6

© pixabay

Η αληθινή αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ. Πριν πεθάνει ο δημοφιλής κωμικός Τζακ Μπέννυ, κατάφερε να συμπεριλάβει στη διαθήκη του την τελευταία του επιθυμία. Ήθελε η σύζυγός του να λαμβάνει ένα τριαντάφυλλο καθημερινά, μέχρι την τελευταία της ημέρα.

#7 Μια πνευματική τελετή για τον Χάρρυ Χουντίνι12 από τις πιο εκκεντρικές και ασυνήθιστες διαθήκες στην ιστορία - Εικόνα 7

© McManus-Young Collection – Library of Congress / wikipedia

Στα τελευταία του χρόνια, ο διάσημος μάγος Χουντίνι είχε τρελαθεί με την ιδέα της μετά θάνατον ζωής. Έδωσε μια υπόσχεση στη σύζυγό του, τη Μπες, να έρθει σε επαφή μαζί της μετά τον θάνατό του. Για αυτό τον λόγο άφησε ένα μυστικό μήνυμα που ήταν γνωστό μόνο σε αυτήν. Στη διαθήκη του ο μάγος ζήτησε η κάθε επέτειος του θανάτου του να συνοδεύεται από μια πνευματική τελετή.

#8 Η μακρύτερη τελευταία επιθυμία στην ιστορία12 από τις πιο εκκεντρικές και ασυνήθιστες διαθήκες στην ιστορία - Εικόνα 8

© pixabay

Η Φρεντερίκα Στίλγουελ Κούκ, είναι γνωστή και ως η συγγραφέας της μακρύτερης τελευταίας επιθυμίας στην ιστορία. Πέθανε το 1925 και άφησε μια διαθήκη που περιείχε 1.066 σελίδες με 95.940 λέξεις. Για λόγους σύγκρισης, το κλασσικό μυθιστόρημα του Χέμινγουεϊ, «Ο Γέρος και η Θάλασσα», είναι οκτώ φορές μικρότερο.

#9 Ο εκατομμυριούχος σκύλος12 από τις πιο εκκεντρικές και ασυνήθιστες διαθήκες στην ιστορία - Εικόνα 9

© pixabay

Η Λεόνα Χέλμσλϋ λάτρευε τα σκυλιά. Όταν απεβίωσε το 2007, άφησε περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια στο κατοικίδιό της, την Τράμπλ. Η Λεόνα δεν ήταν η μόνη που άφησε τα χρήματά της σε ένα κατοικίδιο, αλλά το ποσό ήταν τεράστιο με αποτέλεσμα ο σκύλος της να γίνει ένα από τα πλουσιότερα ζώα που υπήρξαν ποτέ.

#10 Πραγματικά τυχεροί αριθμοί12 από τις πιο εκκεντρικές και ασυνήθιστες διαθήκες στην ιστορία - Εικόνα 10

© Tomasz Sienicki / wikipedia

Όταν πέθανε το 2007 ο Λουίς Κάρλος, ένας πλούσιος αριστοκράτης από την Πορτογαλία, άφησε όλα τα χρήματά του σε 70 άγνωστους από τη Λισαβόνα. Οι δικαιούχοι επιλέχθηκαν τυχαία από έναν τηλεφωνικό κατάλογο.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Advertisement

Πρόσφατα άρθρα