Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδελφάκια πριν τα Χριστούγεννα και τους έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να ζητήσουν

Advertisement
Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδελφάκια πριν τα Χριστούγεννα και τους έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να ζητήσουν
Advertisement

Μια οικογένεια από το Αρκάνσας με τέσσερα ενήλικα παιδιά, έχει υιοθετήσει 7 αδελφάκια λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Οι παιδικές φωνές που ξεσηκώνουν το σπίτι τους δεν είναι κάτι νέο για την Terri και τον Michael Hawthorn, οι οποίοι φιλοξένησαν πάνω από 80 παιδιά τα τελευταία έξι χρόνια.

Στην αρχή είπαν ότι ποτέ δεν ήθελαν να υιοθετήσουν κάποιο παιδί. Αλλά η καρδιά τους “σκίρτησε” για τα αδέλφια Korgen και Haizlee, ηλικίας ενός και τριών ετών, που νόμιμα υιοθέτησαν τον Απρίλιο αυτού του έτους.

Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδελφάκια πριν τα Χριστούγεννα και τους έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να ζητήσουν - Εικόνα 2

Αφού ξετρελάθηκαν με τα παιδιά αυτά, ήξεραν ότι μπορούσαν να ανοίξουν το σπίτι και τις καρδιές τους σε περισσότερα και γι’ αυτό υιοθέτησαν 7 νεαρά αδελφάκια από ένα ορφανοτροφείο.

Στις 3 Δεκεμβρίου, η οικογένεια υιοθέτησε επίσημα τα αδέλφια που βρίσκονταν στο ορφανοτροφείο για σχεδόν τρία χρόνια.

“Η σύζυγός μου τελικά αποφάσισε ότι ήθελε να υιοθετήσουμε παιδιά,” είπε ο Michael Hawthorn στο Yahoo.

Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδελφάκια πριν τα Χριστούγεννα και τους έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να ζητήσουν - Εικόνα 3

Στο δικαστήριο, τα παιδιά κρατούσαν μία πινακίδα που έγραφε : “1.035 ημέρες στο ορφανοτροφείο και σήμερα είμαστε υιοθετημένοι.”

Για αυτά τα παιδιά, που υιοθετήθηκαν μετά από τρία χρόνια στο ορφανοτροφείο, αυτό είναι ένα αληθινό χριστουγεννιάτικο θαύμα.

“Είναι ωραίο να έχουμε μια οικογένεια να μας ξυπνάει κάθε πρωί,” δήλωσε η Kyndal Hawthorn, ένα από τα 7 υιοθετημένα παιδιά.

Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδελφάκια πριν τα Χριστούγεννα και τους έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να ζητήσουν - Εικόνα 4

“Νιώθουμε τόσο καλά που τώρα έχουμε μια οικογένεια και δεν θα πρέπει να πάμε πουθενά αλλού,” ανέφερε ο μεγαλύτερος αδελφός Dawson Hawthorn.

Οι Hawthorns γνώρισαν αυτά τα παιδιά πριν τρία χρόνια και ήξεραν από την αρχή ότι ήθελαν να τα υιοθετήσουν όλα.

Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδελφάκια πριν τα Χριστούγεννα και τους έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να ζητήσουν - Εικόνα 5

“Τα παιδιά αυτά έχουν βιώσει τραγικές καταστάσεις. Και οι δύο γονείς τους ήταν μπλεγμένοι με τα ναρκωτικά,” πρόσθεσε ο Michael.

Ο Michael πρόσθεσε ότι τα παιδιά είχαν αλλάξει πέντε διαφορετικά σπίτια και έπρεπε να εγγραφούν σε τέσσερα διαφορετικά σχολεία μέσα στα τελευταία 3 χρόνια και συχνά ζούσαν κάτω από τραγικές συνθήκες..

“Από τις λίγες φορές που είχαμε να φάμε ήταν όταν οι γείτονές μας μας έδιναν σακούλες με πατατάκια,” δήλωσε η Kyndal Hawthorn στην TV11.

“Δεν είχαμε ανοιχτήρι για κονσέρβες και μας έδιναν πολλές φορές δοχεία που δεν ξέραμε να ανοίγουμε. Έτσι, πολλές φορές δεν τα τρώγαμε,” πρόσθεσε.

Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδελφάκια πριν τα Χριστούγεννα και τους έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να ζητήσουν - Εικόνα 6

Μετά από μήνες προσπαθειών, ο Michael και η Terri είπαν στα παιδιά τα νέα τον Νοέμβριο, λίγο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών.

“Τους είπαμε την Κυριακή πριν από τις Ευχαριστίες στην εκκλησία ότι τους υιοθετήσαμε. Ξέσπασαν σε κλάματα και χοροπηδούσαν πάνω – κάτω. Ήταν πολύ ενθουσιασμένα όλα!”

Η 11χρονη είπε στο ζευγάρι ότι ένα βράδυ πριν είχε δει ένα αστέρι να πέφτει και προσευχήθηκε να υιοθετηθεί εκείνη και τ’ αδέλφια της.

Τώρα είναι μια ευτυχισμένη 11μελής οικογένεια – ο Michael, η Terri, τα επτά αδέλφια και τα δύο πρώτα υιοθετημένα παιδιά.

“Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσα ποτέ να έχω. Έχω επιτέλους μια μαμά κι έναν μπαμπά,” είπε η  Kyndal.

“Την πρώτη μέρα που ήρθαν στο σπίτι μας άρχισαν να μας αποκαλούν μαμά και μπαμπά και τη δεύτερη μέρα μου είπαν ότι μ’ αγαπούν. Και κοίταξα τη σύζυγό μου και είπα, “Είμαστε ευλογημένοι”, είπε ο Michael.

“Αυτή είναι μια ευλογία, μια πραγματική ευλογία. Κάθε μέρα αυτά τα παιδιά ξυπνούν και είναι χαρούμενα, βλέπεις τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Αυτά αξίζουν όσο και το χρυσάφι όλου του κόσμου.”

“Ελπίζουμε ότι η ιστορία μας θα κάνει άλλους ανθρώπους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σπίτια τους και να υιοθετήσουν ένα παιδί. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά με προσευχή και πολλή αγάπη όλα γίνονται.”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα