Μητέρα νίκησε τον καρκίνο τελευταίου σταδίου χάρη σε ένα φάρμακο που βρήκε στο διαδίκτυο

Advertisement
Μητέρα νίκησε τον καρκίνο τελευταίου σταδίου χάρη σε ένα φάρμακο που βρήκε στο διαδίκτυο
Advertisement

Μια μητέρα δύο παιδιών αψήφησε τις πιθανότητες και επέζησε από τον καρκίνο τελικού σταδίου όταν ανακάλυψε μία σωτήρια θεραπεία στο διαδίκτυο.

Η 45χρονη Heidi Spencer ισχυρίζεται ότι έχει απαλλαχθεί από τα συμπτώματα της νόσου, παρά το γεγονός ότι το κρατικό νοσοκομείο της είχε πει ότι έχει από έξι έως δώδεκα μήνες ζωής.

Το νοσοκομείο της προσέφερε χημειοθεραπείες για να της δώσει επιπλέον χρόνο με την οικογένειά της, η οποία ζει στο Burland του Cheshire.

Μητέρα νίκησε τον καρκίνο τελευταίου σταδίου χάρη σε ένα φάρμακο που βρήκε στο διαδίκτυο - Εικόνα 2

Αλλά η γυναίκα μπήκε στο διαδίκτυο και βρήκε την Αμερικανική εταιρεία FoundationOne, η οποία της πρότεινε μια θεραπεία με φάρμακα και την απάλλαξε από τους 25 όγκους της μέσα σε τρεις μήνες.

Η FoundationOne εξετάζει το γενετικό προφίλ ενός ασθενούς με όγκο και στη συνέχεια του προτείνει την κατάλληλη θεραπεία με φάρμακα.

Μητέρα νίκησε τον καρκίνο τελευταίου σταδίου χάρη σε ένα φάρμακο που βρήκε στο διαδίκτυο - Εικόνα 3

Η κ. Spencer δήλωσε στο The Sun : “Εάν είχα στηριχθεί στις συμβουλές του νοσοκομείου και το πρότυπο θεραπείας του, τώρα θα είχα πεθάνει.”

“Χρωστάω τη ζωή μου σε αυτή τη θεραπεία και στο ότι δεν ακούω πάντα τους γιατρούς.”

Πέρυσι, η κ. Spencer άρχισε να νιώθει μούδιασμα στο δεξί της πόδι. Όμως την Ημέρα της Μητέρας έμαθε τα καταστροφικά νέα.

Μητέρα νίκησε τον καρκίνο τελευταίου σταδίου χάρη σε ένα φάρμακο που βρήκε στο διαδίκτυο - Εικόνα 4

Είχε καρκίνο του πνεύμονα τελικού σταδίου, ο οποίος είχε ήδη εξαπλωθεί στα οστά και τον εγκέφαλό της, όπου είχαν αναπτυχθεί 25 όγκοι.

Το κρατικό νοσοκομείο είπε στην κυρία Spencer ότι είχε μπροστά της από έξι έως δώδεκα μήνες ζωής.

Όμως η 45χρονη πήρε την κατάσταση στα χέρια της και άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο μια θεραπεία που θα έσωζε τη ζωή της.

Η κ. Spencer βρήκε την FoundationOne, μια Αμερικανική εταιρεία που προσφέρει ένα πρόγραμμα που κοστίζει 3.000€ και αναλύει τους όγκους του κάθε ασθενούς και του προσφέρει την εξειδικευμένη θεραπεία που χρειάζεται.

Μητέρα νίκησε τον καρκίνο τελευταίου σταδίου χάρη σε ένα φάρμακο που βρήκε στο διαδίκτυο - Εικόνα 5

Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε μόλις το 2012, έχει εξετάσει ήδη 200.000 ασθενείς, στους οποίους παρείχε εξειδικευμένες θεραπείες και κλινικές εξετάσεις.

Η επαναστατική εξέταση διαπίστωσε ότι πέντε από τα γονίδια της κ. Spencer είχαν μεταλλαχθεί.

Η κ. Spencer χρειάστηκε να ταξιδέψει στο Besington, στο Μάντσεστερ, στην κλινική του Ηνωμένου Βασιλείου για την αντιμετώπιση του καρκίνου της.

Μέσα σε τρεις μήνες, οι όγκοι του εγκεφάλου της είχαν εξαφανιστεί – και οι όγκοι στα οστά και στον πνεύμονα είναι σε ύφεση.

Μητέρα νίκησε τον καρκίνο τελευταίου σταδίου χάρη σε ένα φάρμακο που βρήκε στο διαδίκτυο - Εικόνα 6

Σήμερα δεν έχει τα συμπτώματα του καρκίνου, αν και δεν έχει θεραπευτεί τελείως, σύμφωνα με αναφορές.

Ο σύμβουλος της εταιρείας, Matthew Krebs, δήλωσε: “Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν παρέχουμε συμβουλές σε ασθενείς, καθώς, δυστυχώς, δεν είναι ακόμη εφικτό να θεραπευτούν όλοι.”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα