Μάνα 8 παιδιών που παίρνει 30.000€ επιδόματα ως πολύτεκνη, έδωσε 2.800€ για να βάλει μεγάλο στήθοs

Advertisement
Μάνα 8 παιδιών που παίρνει 30.000€ επιδόματα ως πολύτεκνη, έδωσε 2.800€ για να βάλει μεγάλο στήθοs
Advertisement

Μια μονογονέας μητέρα με οκτώ παιδιά έγινε γνωστή ως “βασίλισσα της ευημερίας” στη Μεγάλη Βρετανία, αφού δήλωσε περήφανα σε μια τηλεοπτική εκπομπή πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνεις μόνος σου παιδιά.

Όμως σήμερα, η Marie Buchan – η οποία παίρνει πάνω από 30.000€ ετησίως σε επιδόματα – είναι βέβαιο ότι θα ξεσηκώσει το πλήθος με την πλαστική που ετοιμάζεται να κάνει στο στήθοs της.

Η χειρουργική επέμβαση για την αύξηση του στήθουs της θα κοστίσει 2.800€.

Μάνα 8 παιδιών που παίρνει 30.000€ επιδόματα ως πολύτεκνη, έδωσε 2.800€ για να βάλει μεγάλο στήθος - Εικόνα 2

Η κυρία Buchan, η οποία απέφυγε “στο τσακ” την έξωση αφού κατέβαλε 4.000€ σε καθυστερημένα ενοίκια, θα πάει στην Κωνσταντινούπολη στις 6 Ιανουαρίου και θα κάνει εκεί την επέμβαση την επόμενη μέρα.

Στη συνέχεια θα περάσει τρεις νύχτες σε ξενοδοχείο, το οποίο είναι πληρωμένο από την κλινική, και θα επιστρέψει στη Βρετανία στις 11 του Γενάρη.

Η 36χρονη Buchan, που ζει σε ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στο Selly Oak του Μπέρμιγχαμ, λέει ότι μάζεψε τα χρήματα αυτά όταν δούλεψε ως νοσοκόμα.

Μάνα 8 παιδιών που παίρνει 30.000€ επιδόματα ως πολύτεκνη, έδωσε 2.800€ για να βάλει μεγάλο στήθος - Εικόνα 3

Χθες το βράδυ οι δηλώσεις της ξεσήκωσαν τους χρήστες του διαδικτύου. “Ξέρω ότι οι σχολιαστές θα αρχίσουν να με κράζουν, αλλά το κάνω για μένα και για να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου.”

“Δεν πίνω, ούτε καπνίζω. Δεν βγαίνω έξω. Έκανα οικονομία για δυόμισι χρόνια από τις δουλειές μου για να μαζέψω αυτά τα χρήματα. Δεν πήρα τίποτα από τα επιδόματά μου. Και την επέμβαση θα την κάνω στο εξωτερικό, για να μειώσω στο μισό το κόστος της.”

Μάνα 8 παιδιών που παίρνει 30.000€ επιδόματα ως πολύτεκνη, έδωσε 2.800€ για να βάλει μεγάλο στήθος - Εικόνα 4

Ως ανύπαντρη μητέρα, η κυρία Buchan λαμβάνει επιδόματα που ανέρχονται σε 578 λίρες στερλίνες εβδομαδιαίως.

Σε μια συνέντευξη για ένα περιοδικό, η μητέρα δήλωσε: “Όταν είδα πως έχοντας περισσότερα παιδιά είχα και περισσότερα επιδόματα, αυτό με έκανε να νιώθω ήσυχη, καθώς ξέρω ότι το κράτος σου εξασφαλίζει μια καλή ποιότητα ζωής.”

Μάνα 8 παιδιών που παίρνει 30.000€ επιδόματα ως πολύτεκνη, έδωσε 2.800€ για να βάλει μεγάλο στήθος - Εικόνα 5

Παραδέχτηκε επίσης ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει περισσότερα παιδιά – και να αυξήσει τα επιδόματά της – αφού μετά από το 8ο παιδί της δεν μπόρεσε να συλλάβει ξανά.

Παραδέχτηκε επίσης ότι η ζωή με τα επιδόματα ήταν «εύκολη», λέγοντας ότι έτσι μπορούσε να τα βγάλει πέρα οικονομικά. “Έχω αρκετά χρήματα για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και να ταΐσω τα παιδιά μου.”

“Αγοράζω συνέχεια ρούχα για τον εαυτό μου και μου αρέσει να έχουν και τα παιδιά μου ωραία ρούχα. Φροντίζω να παίρνουν ό,τι θέλουν και όλοι τους έχουν τάμπλετς, εκτός από τα μικρά.”

Πριν από τρία χρόνια η πρώην χορεύτρια έγινε μηχανικός αυτοκινήτων, αλλά εγκατέλειψε το επάγγελμα αφού αντιμετώπισε «σeξισμό».

Μάνα 8 παιδιών που παίρνει 30.000€ επιδόματα ως πολύτεκνη, έδωσε 2.800€ για να βάλει μεγάλο στήθος - Εικόνα 6

Τώρα εργάζεται λίγες ώρες την ημέρα ως νοσηλεύτρια.

“Η Marie είχε μιλήσει πριν δύο χρόνια για την αυξητική στή8ους, αλλά θα κόστιζε πάνω από 5.300 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο,” είπε ένας ρεπόρτερ.

“Γι’ αυτό αποφάσισε να την κάνει με 2.800€ στην Τουρκία.”

Ο John O’Connell, εκπρόσωπος των φορολογουμένων, δήλωσε χθες το βράδυ: “Αν η κυρία Buchan χρησιμοποιήσει τα εισόδήματά της για την επέμβαση, δεν υπάρχει πρόβλημα.”

“Αλλά αν χρησιμοποιήσει κάποια από τα απίστευτα γενναιόδωρα επιδόματα που της παρέχονται, οι φορολογούμενοι θα ξεσηκωθούν άσχημα.”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα