Κοpιτσάκι πήγε στην κηδεία του νεογέννητου αδελφού της φορώντας ένα φόρεμα με τις φωτογραφίες τους

Advertisement
Κοpιτσάκι πήγε στην κηδεία του νεογέννητου αδελφού της φορώντας ένα φόρεμα με τις φωτογραφίες τους
Advertisement

Η Hallie-Mae πέρασε μόλις δύο ώρες μαζί με τον αδελφό της, αλλά ακόμα και σε ένα τόσο σύντομο διάστημα, κατάφερε να δημιουργήσει μαζί του έναν απίστευτο δεσμό.

Ήταν μόλις 18 μηνών όταν ο Lucas-Jay άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας της και το σύντομο διάστημά τους, πρόλαβε και τον αγάπησε πολύ…

Έτσι, όταν οι γονείς της έπρεπε να της πουν τα νέα μετά το θάνατό του, σκέφτηκαν πως θα ήταν καλύτερα να αναπαραστήσουν στην κηδεία του τα όσα πέρασαν οι δυο τους.

Κοριτσάκι πήγε στην κηδεία του νεογέννητου αδελφού της φορώντας ένα φόρεμα με τις φωτογραφίες τους - Εικόνα 2

Η Hallie-Mae φορούσε ένα όμορφο φόρεμα που ήταν καλυμμένο με φωτογραφίες τους. Μόλις της ανέφεραν οι γονείς της ότι το μωρό δεν θα ήταν πλέον μαζί τους, το μικρό κοpίτσι φίλησε μία από τις φωτογραφίες του μικρότερου αδερφού της.

Μιλώντας στο Mirror Online, η μαμά της, Jasmine, η οποία ζει στο Blackpool, δήλωσε: “Φορούσε το φόρεμα με υπερηφάνεια γιατί γνώριζε ότι ήταν ο μικρός αδελφός της.”

“Μας έκανε να νιώθουμε ότι το αγόpι μας ήταν πάντα μαζί μας και ότι θα είναι πάντα μαζί μας, παρόλο που δεν είναι εδώ.”

Κοριτσάκι πήγε στην κηδεία του νεογέννητου αδελφού της φορώντας ένα φόρεμα με τις φωτογραφίες τους - Εικόνα 3

“Το κρατούσε φριχτά και παρατηρούσε τις φωτογραφίες τους λέγοντας ‘Ωωω το μωρό μας!’ Έσκυψε επίσης να δώσει στη φωτογραφία του ένα φιλί.”

“Οι δυο τους είχαν δημιουργήσει τέτοιο δεσμό που όμοιός του δεν υπάρχει κανείς άλλος.”

“Όταν τη ρωτάμε πού είναι ο Lucas, δείχνει αμέσως στο ράφι του στο σαλόνι μας.”

Κοριτσάκι πήγε στην κηδεία του νεογέννητου αδελφού της φορώντας ένα φόρεμα με τις φωτογραφίες τους - Εικόνα 4

“Δεν έχει επηρεαστεί από αυτό γιατί προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο πιο θετικοί μπορούμε όταν είμαστε μαζί της.”

Η 23χρονη Jasmine και ο σύντροφός της, ο 22χρονος Kyle Barton, έμαθαν στην εξέταση των 20 εβδομάδων ότι ο Lucas-Jay είχε μισή καρδιά.

Οι γιατροί έδωσαν στο μωρό 50% πιθανότητες επιβίωσης και οι γονείς αποφάσισαν να συνεχίσουν την εγκυμοσύνη για να του δώσουν μια ευκαιρία στη ζωή.

Κοριτσάκι πήγε στην κηδεία του νεογέννητου αδελφού της φορώντας ένα φόρεμα με τις φωτογραφίες τους - Εικόνα 5

Το μωρό γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου αλλά υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα σε μία ώρα από τη γέννησή του. Αν και η κατάστασή του βελτιώθηκε ελαφρώς, το βρέφος πέθανε μετά από εννέα ώρες.

Η Hallie-Mae έφτασε στο νοσοκομείο εγκαίρως για να συναντήσει τον μικρό αδερφό της και πέρασε δύο ώρες μαζί του πριν το μωρό φύγει από τη ζωή.

Κοριτσάκι πήγε στην κηδεία του νεογέννητου αδελφού της φορώντας ένα φόρεμα με τις φωτογραφίες τους - Εικόνα 6

“Ήταν το δυσκολότερο έτος της ζωής μας, χωρίς την κόρη μας δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρναμε, είναι πραγματικά ο βράχος μας,” είπε η Jasmine.

“Την ημέρα της κηδείας του, μας είδε αναστατωμένους στο αυτοκίνητο και ενώ ήταν καθισμένη ανάμεσά μας έπιασε τα χέρια και των δύο μας και δεν τα άφησε καθόλου κατά τη διάρκεια της διαδρομής.”

“Μας βοήθησε πραγματικά εκείνη την ημέρα και κάθε μέρα μετά από αυτή την στιγμή στη ζωή μας.”

“Είναι σαν να ζεις δύο ζωές… Στη μία προσπαθείς απελπισμένα να είσαι φυσιολογικός, ενώ στην πραγματικότητα αισθάνεσαι άδειος, και στην άλλη πενθείς για το θάνατο του παιδιού σου…”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα