Κοριτσάκι 6 ετών γύρισε τους δρόμους και μοίρασε φαγητό και δώρα στους άστεγους της περιοχής της για τα Χριστούγεννα

Advertisement
Κοριτσάκι 6 ετών γύρισε τους δρόμους και μοίρασε φαγητό και δώρα στους άστεγους της περιοχής της για τα Χριστούγεννα
Advertisement

Ένα κορίτσι ηλικίας έξι ετών πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων του προσφέροντας σούπα και δώρα στους ανθρώπους που κοιμούνται στους δρόμους της Γλασκώβης.

Η μικρή Rose Pearly McGowan θέλησε να βοηθήσει τους άστεγους μετά από μια τυχαία συνάντηση που είχε με έναν άντρα που κοιμόταν στους δρόμους καθώς επέστρεφε από τη βόλτα της στον κινηματογράφο την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αφότου είδε μία Χριστουγεννιάτικη ταινία, η μικρή συνάντησε έναν άνδρα στο δρόμο, ο οποίος κρατιόταν από τις πόρτες για να μετακινηθεί και συμμερίστηκε τον πόνο του.

Κοριτσάκι 6 ετών γύρισε τους δρόμους και μοίρασε φαγητό και δώρα στους άστεγους της περιοχής της για τα Χριστούγεννα - Εικόνα 2

Την επόμενη μέρα, αφότου άνοιξε τα δώρα της, η Pearly Rose ζήτησε από τον παππού της, τον 57χρονο Martin, να την βοηθήσει να φτιάξει μερικές σακούλες με διάφορα είδη για τους άστεγους.

Η γιαγιά της, η Ruth, έφτιαξε σούπα και η μικρή έβαλε σάντουιτς, πατατάκια, γλυκά, κάλτσες, τσιγάρα και ένα φάκελο με 20 λίρες στο εσωτερικό της σακούλας.

Η θεία της, η 38χρονη Teresa, δήλωσε ότι ένας από τους άστεγους ξέσπασε σε δάκρυα από τη χειρονομία της μικρούλας.

Κοριτσάκι 6 ετών γύρισε τους δρόμους και μοίρασε φαγητό και δώρα στους άστεγους της περιοχής της για τα Χριστούγεννα - Εικόνα 3

Η κόρη της θείας, η 15χρονη Michaela, πήγε κι εκείνη μαζί με τον Martin και την Pearly Rose για να διανείμει τις σακούλες με τα δώρα.

“Την ημέρα των Χριστουγέννων όλοι άνοιξαν τα δώρα τους,” είπε η Teresa.

Κοριτσάκι 6 ετών γύρισε τους δρόμους και μοίρασε φαγητό και δώρα στους άστεγους της περιοχής της για τα Χριστούγεννα - Εικόνα 4

“Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα δοτικός άνθρωπος και χαίρομαι που την καλοσύνη του κληρονόμησαν η Pearly και την κόρη μου Michaela.”

“Η μαμά μου έφτιαξε τη σούπα την οποία μοιράσαμε μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα.”

Η οικογένεια περπάτησε γύρω από το κέντρο της πόλης της Γλασκώβης αναζητώντας άστεγους.

“Ένας από τους άντρες που παρέλαβαν τα δώρα ξέσπασε σε δάκρυα και μας είπε πως αυτή η κίνηση ήταν γι’ αυτόν πολύτιμη.”

Κοριτσάκι 6 ετών γύρισε τους δρόμους και μοίρασε φαγητό και δώρα στους άστεγους της περιοχής της για τα Χριστούγεννα - Εικόνα 5

“Η Pearly λέει ότι το έκανε γιατί ήθελε να πάρουν κι αυτοί οι άνθρωποι κάτι για τα Χριστούγεννα.”

“Χαίρομαι που υπάρχουν παιδιά στην ηλικία των 6 ή των 15 ετών που δεν σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους.”

“Είμαι πολύ περήφανη και για

Advertisement

Πρόσφατα άρθρα