Ιδιοκτήτης εστιατορίου απαγόρευε την είσοδο σε παιδιά για να έχει λέει το κεφάλι του ήσυχο

Advertisement
Ιδιοκτήτης εστιατορίου απαγόρευε την είσοδο σε παιδιά για να έχει λέει το κεφάλι του ήσυχο
Advertisement

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου που απαγόρευσε την είσοδο σε παιδιά στο μαγαζί του, είπε ότι για χάρη της ηρεμίας του θα ρίσκαρε ακόμα και να χάσει την επιχείρησή του.

Ο Fabian Prioux, ο οποίος εκμεταλλεύεται το Abbey Road Burgers Bar & Café, στο Νέλσον της Νέας Ζηλανδίας, δήλωσε ότι η πολιτική που άλλαξε από δύο μήνες και απαγορεύει την είσοδο σε μικρά παιδιά ήταν «παράδεισος».

Ιδιοκτήτης εστιατορίου απαγόρευε την είσοδο σε παιδιά για να έχει λέει το κεφάλι του ήσυχο - Εικόνα 2

Ο Prioux λέει ότι μετά το άνοιγμα του εστιατορίου, το Νοέμβριο του 2017, έχει υποστεί ζημιές χιλιάδων δολαρίων οι οποίες προκλήθηκαν από παιδιά – όπως σπασμένες καρέκλες, γρατζουνισμένα τραπέζια και κατεστραμμένα μενού.

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική του μαγαζιού του, τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν επιτρέπονται και οι ανήλικοι ηλικίας 12 έως 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

“Η απόφαση αυτή έχει γίνει μετά από ένα χρόνο προβλημάτων που προκαλούσαν τα ζωηρά παιδιά,” είπε στον NZ Herald.

Ιδιοκτήτης εστιατορίου απαγόρευε την είσοδο σε παιδιά για να έχει λέει το κεφάλι του ήσυχο - Εικόνα 3

“Τα παιδιά κάνουν ζημιές και οι γονείς δεν λένε τίποτα. Τα τραπέζια έχουν γρατζουνιές από μαχαίρια, οι καρέκλες έχουν υποστεί ζημιά καθώς τα παιδιά σκαρφαλώνουν με τα παπούτσια τους.”

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού λέει ότι όλες οι ζημιές είχαν κοστίσει χιλιάδες δολάρια και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική του – ειδικά όταν οι γονείς δεν δίνουν σημασία στο τι κάνουν τα παιδιά τους.

“Από τότε ηρέμησα. Είχαμε μεγάλη ανταπόκριση από πελάτες που είπαν ότι αυτή ήταν μια καλή κίνηση.”

Ιδιοκτήτης εστιατορίου απαγόρευε την είσοδο σε παιδιά για να έχει λέει το κεφάλι του ήσυχο - Εικόνα 4

Δεν είναι η πρώτη επιχείρηση στη Νέα Ζηλανδία που εφαρμόζει απαγόρευση στα παιδιά. Ένα άλλο εστιατόριο με το όνομα Little Bistro απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά κάτω των 10 ετών.

Μία κομμώτρια κοντά στο Όκλαντ αποφάσισε επίσης ότι δεν θα κόβει τα μαλλιά των παιδιών, εκτός αν κάποιος από τους γονείς τους είναι ήδη πελάτες της, εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς τους.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα