Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι «κακοί» της showbiz

Advertisement
Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι «κακοί» της showbiz
Advertisement

Jared Leto – Το Τζόκερ – Ομάδα αυτοκτονίας, 2016

Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Σε αυτήν την ταινία sci-fi, πρωταγωνιστεί ο Jared Leto σαν Τζόκερ, ο κύριος ανταγωνιστής της ταινίας, αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Μην την χάσετε!

Κέβιν Σπέισι – John Doe

Επτά, 1995 Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Ο Κέβιν Σπέισι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood. Το ταλέντο του δεν έχει όρια: φαίνεται ότι δεν υπάρχει ρόλος πάρα πολύ μεγάλος γι ‘αυτόν. Ο ρόλος του  κατά συρροή δολοφόνου John Doe στην ταινία ‘Επτά’, αξίζει ειδική μνεία.

Χοακίν Φίνιξ – Αυτοκράτορας Commodus

Gladiator, 2000 Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Ο ρόλος του κακού αυτοκράτορα Commodus στο Gladiator έχει κάνει τον Joaquin Phoenix έναν από τους  καλύτερους  κακοποιούς. Αυτός ο ταλαντούχος ηθοποιός έπαιξε εξαιρετικά λαμπρά το συναισθηματικό μαρτύριο του αυτοκράτορα. Έκανε το κοινό κυριολεκτικά να μισεί τον χαρακτήρα του.

Christoph Waltz – Hans Landa

Inglourious Basterds, 2009 Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Ο Christoph Waltz, ένας Αυστριακός ηθοποιός, έγινε διάσημος όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Quentin Tarantinο, το 2009, Inglourious Basterds. Ο ρόλος των SS-Standartenführer Hans Landa σε αυτή την ταινία τους έδωσε  το Όσκαρ.

Angelina Jolie – Μαλίφισεντ

Μαλίφισεντ, 2014 Αυτοί είναι οι 15 καλύτεροι Οι περισσότεροι κριτικοί της σκοτεινής ταινίας φαντασίας ‘κακός’ συμφωνούν ότι η Angelina Jolie έκανε μια εξαιρετική δουλειά σαν την κακιά μάγισσα. Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Advertisement

Πρόσφατα άρθρα