Ράκος η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου – Καταγγέλλει πως την έκοψαν από το Greece’s Next Top Model

Advertisement
Ράκος η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου – Καταγγέλλει πως την έκοψαν από το Greece’s Next Top Model
Advertisement

Η 18χρονη Κιάρα, εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, έρχεται να προστεθεί στη λίστα των κοριτσιών που έχουν δυσαρεστηθεί επειδή κόπηκαν από το δημοφιλές σόου Greece’s Next Top Model.

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, η οποία έχει αρχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία καταγγέλλει την παραγωγή, τους κριτές, τα όσα έζησε στη οντισιόν και γενικά εμφανίζεται αρκετά εκνευρισμένη που δεν είναι στο σπίτι του «Greece’s Next Top Model».

Ράκος η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου – Καταγγέλλει πως την έκοψαν από το Greece’s Next Top Model - Εικόνα 2

Η Κιάρα, κόρη της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του επιχειρηματία και γιου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών.

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου», αναφέρει.

Ράκος η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου – Καταγγέλλει πως την έκοψαν από το Greece’s Next Top Model - Εικόνα 3

«Δεν στενοχωρήθηκα. Απλώς ένιωσα ότι με αδίκησαν γιατί έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα ως μοντέλο… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος», συμπλήρωσε.

H Κιάρα φαίνεται πως δυσαρεστήθηκε περισσότερο από όσα της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τσαντίστηκα με την Ηλιάνα, γιατί σε όλα τα κοpίτσια μιλούσε κάπως. Έδειχνε ότι εκείνη είναι η καλύτερη από όλους. Υποτιμούσε τα κοpιτσάκια. Τη λυπάμαι να σου πω την αλήθεια. Γιατί όλος ο κόσμος την κράζει με αυτά που λέει. Βγαίνει και λέει ότι τα έχει κάνει όλα. Κάνει τα κοpίτσια να νιώθουν ότι είναι ένα τίποτα».

Ράκος η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου – Καταγγέλλει πως την έκοψαν από το Greece’s Next Top Model - Εικόνα 4

Ράκος η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου – Καταγγέλλει πως την έκοψαν από το Greece’s Next Top Model - Εικόνα 5

[lifo.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα