Κτηνωδία: Άνθρωποι εξέδιδαν θηλυκό ουρακοτάγκο σε οίκο ανοχής

Advertisement
Κτηνωδία: Άνθρωποι εξέδιδαν θηλυκό ουρακοτάγκο σε οίκο ανοχής
Advertisement

Η ανθρώπινη κτηνωδία συχνά δεν έχει όρια. Και η Pony, ένας θηλυκός ουρακοτάγκος από το Βόρνεο (είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στον κόσμο και το μεγαλύτερο νησί της Ασίας. Βρίσκεται βόρεια της Αυστραλίας, στη θαλάσσια περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας) γνώρισε την ανθρώπινη διαστροφή στον απόλυτο βαθμό. Αυτή είναι η συγκλονιστική ιστορία της.

Το 2003, ύστερα από έφοδο των αρχών, τη βρήκαν αλυσοδεμένη πάνω σε ένα βρώμικο καναπέ ενός οίκου ανοχής στο Βόρνεο να κάθεται φοβισμένη σε μία γωνιά. Με φρίκη διαπίστωσαν ότι φορούσε μακιγιάζ και μύριζε άρωμα… Το κουβάρι δεν άργησε να ξετυλιχθεί. Η Pony, ένας θηλυκός ουρακοτάγκος ηλικίας τότε μόλις έξι ετών, ήταν μία “σκλάβα του σeξ” στον εν λόγω οίκο ανοχής!

Κτηνωδία: Άνθρωποι εξέδιδαν θηλυκό ουρακοτάγκο σε οίκο ανοχής - Εικόνα 2

Ο μόνος τρόπος να περιγράψει κανείς μία τόσο αρρωστημένη και διεστραμμένη ιστορία είναι απλώς παραθέτοντας τα γεγονότα. Η Pony ανήκει σε ένα είδος υπό εξαφάνιση. Πρακτικά την έκλεψαν μωρό ακόμη από την αγκαλιά της μητέρας της. Και από εκεί, βρέθηκε σε έναν οίκο ανοχής όπου επί έξι χρόνια την υποχρέωναν να κάνει σeξ με ανθρώπους.

Προκειμένου να είναι πιο “ελκυστική” της ξύριζαν το τρίχωμα κάθε δεύτερη μέρα. Την έβαφαν, τη ψέκαζαν με άρωμα και της φορούσαν κοσμήματα. Και η ιστορία γίνεται ακόμα χειρότερη…

Την “εκπαίδευσαν” να κάνει σeξ με ανθρώπους. Οι εργάτες παρακείμενης μονάδας παραγωγής φοινικέλαιου την προτιμούσαν μάλιστα για τις “υπηρεσίες” της. Όλα αυτά, με κόστος 2-3 δολάρια ανά συνεύρεση. Κάθε φορά που οι εργάτες επισκέπτονταν τον οίκο ανοχής τη βiαζαν τουλάχιστον δύο – τρεις από αυτούς, “άνθρωποι” με μέγεθος τουλάχιστον διπλάσιο από αυτό του άμοιρου ζώου.

Κτηνωδία: Άνθρωποι εξέδιδαν θηλυκό ουρακοτάγκο σε οίκο ανοχής - Εικόνα 3

Στην αρχή, οι διασώστες οι οποίοι εντόπισαν την Pony δεν σκέφτηκαν καν πως ο ουρακτοτάγκος ήταν και ο ίδιος άλλη μια “σκλάβα του σeξ”, όπως και οι άλλες γυναίκες οι οποίες βρίσκονταν εκεί. Και όπως θυμούνται, χρειάστηκε να δώσουν “μάχη” με τους ντόπιους “ιδιοκτήτες” της, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να την αφήσουν, αφού η Pony αποτελούσε μια πρώτης τάξεως πηγή χρηματικών κερδών για εκείνους…

Η Pony μεταφέρθηκε σε ειδικό καταφύγιο άγριων ζώων. Και της πήρε πάνω από 10 χρόνια, έτσι ώστε να μπορέσει να συνέλθει. Σήμερα ζει εκεί, μαζί με άλλους 7 ουρακοτάγκους. Και οι άνθρωποι του καταφυγίου, οι οποίοι έκαναν τα πάντα προκειμένου να την συνεφέρουν έπειτα από την εν λόγω βάρβαρη και τραυματική εμπειρία, εξομολογούνται πως δεν πρόκειται ποτέ να αφεθεί ελεύθερη στην άγρια φύση.

Κτηνωδία: Άνθρωποι εξέδιδαν θηλυκό ουρακοτάγκο σε οίκο ανοχής - Εικόνα 4

Ο λόγος; Πολύ απλά, δεν θα μπορέσει να επιζήσει πλέον στο φυσικό περιβάλλον, όπως αναφέρουν στη Sun. Το μόνο που μπορούν να κάνουν, όπως δηλώνουν, είναι για το υπόλοιπο της ζωής της να της δείχνουν εκείνο το οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Την ανθρώπινη καλοσύνη και την αγάπη που στερήθηκε στα πρώτα χρόνια της ζωής της…

Κτηνωδία: Άνθρωποι εξέδιδαν θηλυκό ουρακοτάγκο σε οίκο ανοχής - Εικόνα 5

Κτηνωδία: Άνθρωποι εξέδιδαν θηλυκό ουρακοτάγκο σε οίκο ανοχής - Εικόνα 6

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα