Κυκλοφορήσαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια για τα μούσια των ανδρών

Advertisement
Κυκλοφορήσαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια για τα μούσια των ανδρών
Advertisement

Αν αγαπάς τα μούσια σου, τότε θα αγαπήσεις και αυτά τα στολίδια

Της Κέλλυ Νόβακ

Εάν έχεις βγει λίγο έξω στους δρόμους της πόλης, θα έχεις ήδη δει, τους πρώτους στολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. Από τώρα λοιπόν, η πρωτεύουσά μας, βάζει τα… γιορτινά της, με σκοπό να υποδεχτεί τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Αφού «ντύθηκε» με τα γιορτινά της η πόλη μας, μήπως πρέπει να… ντυθείς κι εσύ; Γιατί αν έχεις μούσια, μπορείς για ακόμα μια χρονιά να τα… στολίσεις! Στην κυριολεξία!

Για άλλη μια φορά, τα λεγόμενα “beard ornaments” ή “Beardaments” (στολίδια για τα μούσια δηλαδή), επιμένουν να είναι… τάση!

Οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί λοιπόν, για δεύτερη χρονιά, επεκτείνονται και εκτός από το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή σου κ.ο.κ., μπορείς τώρα να στολίσεις και τα μούσια σου!

Την όλη φάση άρχισε ένα brand, που δημιούργησε μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες για τα μούσια! Από τότε, η συγκεκριμένη τάση έχει φτάσει σε άλλο και πιο προχωρημένο επίπεδο, με πολλούς να βάζουν όχι μόνο στολίδια, αλλά έως και φωτάκια στα μούσια τους!

Εάν λοιπόν, φέτος βαριέσαι να στολίσεις ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τότε βάλε μερικές μπάλες και φωτάκια στα μούσια σου, κάτσε όρθιος στο σαλόνι του σπιτιού σου και… μπαμ! Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ακόμα και το ASOS πάντως, ξεκίνησε να πουλάει στολίδια για τα μούσια, οπότε μπορείς να τα προμηθευτείς από εκεί ή κι από αλλού!

Δείτε μερικούς από τους χρήστες του Instagram που ήδη στόλισαν τα μούσια τους για τα Χριστούγεννα:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα