Ένας στους δυο άντρες ξυρίζουν σήμερα τα πόδια τους, λέει νέα έρευνα

Advertisement
Ένας στους δυο άντρες ξυρίζουν σήμερα τα πόδια τους, λέει νέα έρευνα
Advertisement

Με βάση μια νέα έρευνα, η πλειοψηφία των αντρών δεν ξυρίζουν όλες τις τρίχες στα πόδια τους, ένα 15% παραδέχεται ότι το κάνει, ενώ ένα 33% καταφεύγει στην αποτρίχωση.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, οι μισοί άντρες ξυρίζουν τις τρίχες στα πόδια τους. Γιατί το κάνουν όμως;

Έρευνα η οποία διενεργήθηκε σε αναγνώστες του περιοδικού “Men’s Health” μέσω του Facebook έδειξε ότι, η πλειοψηφία των αντρών δεν ξυρίζουν όλες τις τρίχες στα πόδια τους, ένα 15% παραδέχεται ότι το κάνει, ενώ ένα 33% καταφεύγει στην αποτρίχωση.

Οι πιο πολλοί από τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου απαλλάσσονται από τις τρίχες στα πόδια τους γιατί μπορεί να θέλουν να ακολουθήσουν την τάση του spornoseχual, δηλαδή να μοιάζουν σε κάποιον αθλητή ή σε ποpνοστάρ.

Σε άλλη διαδικτυακή έρευνα, αυτή τη φορά ρωτήθηκαν γυναίκες αναφορικά με το πώς βλέπουν τα ξυρισμένα ανδρικά πόδια. H διαδικτυακή έρευνα του “Women ‘s Health” έδειξε πως, το 30% των γυναικών θέλουν ο άντρας να κόβει λίγο τις τρίχες από τα πόδια του, ενώ ένα 22% σημείωσε πως τους αρέσει τα πόδια του να είναι εντελώς ξυρισμένα.

Εντούτοις, μια άλλη έρευνα της ιστοσελίδας “Reddit” που απηύθυνε το ίδιο ερώτημα, έδειξε πως, παρότι αυξάνεται το ποσοστό των αντρών οι οποίοι θέλουν να κάνουν αποτρίχωση, σε ορισμένες γυναίκες δεν αρέσει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη κίνηση.

«Νομίζω ότι θα μου φαινόταν περίεργο να αγγίζω ένα ακόμα ζευγάρι λεία πόδια», σχολίασε μία χρήστης.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα