Άντρας απήγαγε και βίασε την έγκυο πρώην γυναίκα του κι εκείνη του έριξε καυτό νερό στο πρόσωπό για να τον εκδικηθεί

Advertisement
Άντρας απήγαγε και βίασε την έγκυο πρώην γυναίκα του κι εκείνη του έριξε καυτό νερό στο πρόσωπό για να τον εκδικηθεί
Advertisement

Μια έγκυος γυναίκα αντιμετώπισε τον βίαιο πρώην σύζυγό της, ρίχνοντας καυτό νερό πάνω του όταν την απήγαγε και πήγε να τη βιάσει.

Η 20χρονη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι επίσης 20 ετών, ότι την απήγαγε βάζοντάς τη σε ένα αυτοκίνητο με τη βοήθεια του αδελφού της.

Άντρας απήγαγε και βίασε την έγκυο πρώην γυναίκα του κι εκείνη του έριξε καυτό νερό στο πρόσωπό για να τον εκδικηθεί - Εικόνα 2

Ο πρώην σύζυγος την κρατούσε αιχμάλωτη, τη βασάνιζε και τη βίαζε επανειλημμένα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι εικόνες του άντρα με το καμένο πρόσωπο από το καυτό νερό τραβήχτηκαν από την αστυνομία της πόλης Eldorado, στην πολιτεία Mato Grosso do Sul της Βραζιλίας.

Άντρας απήγαγε και βίασε την έγκυο πρώην γυναίκα του κι εκείνη του έριξε καυτό νερό στο πρόσωπό για να τον εκδικηθεί - Εικόνα 3

Συγγενείς της γυναίκας, η οποία είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, ανέφεραν την εξαφάνισή της και η αστυνομία την βρήκε την επόμενη μέρα φυλακισμένη σε ένα σπίτι.

Ο πρώην σύζυγός της ομολόγησε τα εγκλήματά του στην αστυνομία και είπε ότι το θύμα εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή απροσεξίας του και τον έλουσε με καυτό νερό.

Άντρας απήγαγε και βίασε την έγκυο πρώην γυναίκα του κι εκείνη του έριξε καυτό νερό στο πρόσωπό για να τον εκδικηθεί - Εικόνα 4

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι ο άντρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, το λαιμό και το στέρνο του.

Το θύμα είχε πληγές όπως κοψίματα στα δάχτυλα και μώλωπες στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Ο κατηγορούμενος είπε στους ανακριτές ότι διέπραξε τα εγκλήματα αυτά επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η πρώην σύζυγός του τον χώρισε και άρχισε να βλέπει έναν άλλο άνδρα.

Άντρας απήγαγε και βίασε την έγκυο πρώην γυναίκα του κι εκείνη του έριξε καυτό νερό στο πρόσωπό για να τον εκδικηθεί - Εικόνα 5

Το θύμα μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο για εξετάσεις και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα