12 αγαπημένες παιδικές σειρές, που όλοι μας λατρεύαμε όταν ήμασταν παιδιά.

Advertisement
12 αγαπημένες παιδικές σειρές, που όλοι μας λατρεύαμε όταν ήμασταν παιδιά.
Advertisement

Μάγια η μέλισσα

12 αγαπημένες παιδικές σειρές, που όλοι μας λατρεύαμε όταν ήμασταν παιδιά. - Εικόνα 6

Αξέχαστη παραμένει και η ιστορία της μικρής μέλισσας με το όνομα Μάγια, η οποία ήταν υπερβολικά αεικίνητη, ανεξάρτητη και περίεργη για να χάνει το χρόνο της στο μελίσσι και έμπλεκε συνέχεια σε περιπέτειες που την οδηγούσαν σε μπελάδες. Ευτυχώς όμως, με τη βοήθεια του Φλιπ της ακρίδας και του κολλητού της φίλου Βίλλυ, κατάφερνε να γλιτώσει μια χαρά.

Ροζ Πάνθηρας

12 αγαπημένες παιδικές σειρές, που όλοι μας λατρεύαμε όταν ήμασταν παιδιά. - Εικόνα 7

Όλα ξεκίνησαν το 1963, όταν ο δημοφιλής σκηνοθέτης Blake Edwards θέλησε να βάλει στην ταινία του μια πρωτότυπη εισαγωγική ενότητα και γι’ αυτό ανέθεσε στον Ντέιβιντ ντε Πατιέ και στον σκηνοθέτη κινουμένων σχεδίων Φριτζ Φρέλεγκ να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό. Έτσι δημιουργήθηκε αυτό το ροζ πανέξυπνο, πολυμήχανο και με ένα ύφος απάθειας πλασματάκι που κέρδισε την καρδιά όλων μας, ενώ το μουσικό θέμα της σειράς παραμένει διαχρονικό, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Στρουμφάκια

12 αγαπημένες παιδικές σειρές, που όλοι μας λατρεύαμε όταν ήμασταν παιδιά. - Εικόνα 8

Τι να πει κανείς για αυτά τα υπέροχα γαλάζια ανθρωπάκια που ζουν μέσα στο δάσος, στο περιβόητο στρουμφοχωριό, και με τις περιπέτειες τους από το ανελέητο κυνήγι του μάγου Δρακουμέλ και της γάτας του Ψιψινέλ συνεχίζουν να κρατούν συντροφιά μέχρι και σήμερα στα παιδιά.

Μικρό μου Πόνυ

12 αγαπημένες παιδικές σειρές, που όλοι μας λατρεύαμε όταν ήμασταν παιδιά. - Εικόνα 9

Μια ομάδα από πανέμορφα, πολύχρωμα πόνυ κατοικούν σε μια μακρινή και ονειρική κοιλάδα όπου ζουν ήρεμα και αρμονικά. Συχνά τα επισκέπτεται η Μέγκαν, μια δεκατριάχρονη κοπέλα, και μαζί ζουν περιπέτειες πέρα από κάθε φαντασία.

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες

12 αγαπημένες παιδικές σειρές, που όλοι μας λατρεύαμε όταν ήμασταν παιδιά. - Εικόνα 10

To αξιολάτρευτο λιοντάρι Φιλέας Φογκ και η συντροφιά του προσπαθούσαν να κερδίσουν το στοίχημα που είχαν βάλει και να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Advertisement

Πρόσφατα άρθρα