Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα

Advertisement
Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα
Advertisement

Η λιμνοθάλασσα της Βιστωνίδας στο Πόρτο Λάγος έχει καλυφθεί από ένα πέπλο από ιστούς αραχνών, το οποίο δημιουργεί ένα απόκοσμο θέαμα στον υδροβιότοπο.

Το φαινόμενο που έχει εμφανιστεί σε ένα τμήμα παραπλεύρως του δρόμου στη Βιστωνίδα εξηγείται από τους επιστήμονες ως αποτέλεσμα της υπερανάπτυξης των πληθυσμών της σκνίπας.

Το θέαμα εντυπωσιάζει διερχόμενους και επισκέπτες. Το πέπλο αράχνης «σκεπάζει» φυτά, θάμνους, φράχτη ακόμα και κάποια εκκλησάκια που υπάρχουν δίπλα στη λίμνη Βιστωνίδα.

Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 1 Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 2 Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 3 Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 4 Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 5 Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 6 Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 7 Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 8 Εντυπωσιακές εικόνες από το πέπλο αράχνης στη Βιστωνίδα - Εικόνα 9

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα