21χρονη έσφαξε τον 39χρονο σύντροφο της επειδή μπήκε γuμνός στο τζακούζι με άλλες γυναίκες

Advertisement
21χρονη έσφαξε τον 39χρονο σύντροφο της επειδή μπήκε γuμνός στο τζακούζι με άλλες γυναίκες
Advertisement

Μια εξοργισμένη φιλενάδα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της όταν αυτός έβγαλε τα ρούχα του και μπήκε σε ένα τζακούζι με μερικές γυναίκες.

Ο Christopher Pearson γδύθηκε για να απολαύσει το τζακούζι σε πάρτι στο Νότιγχαμσαϊρ της Αγγλίας τον Φεβρουάριο, όπως άκουσε το ακροατήριο στη δίκη που γίνεται τις μέρες αυτές στο Νότιγχαμ.

Μέσα στην μπανιέρα ήταν ήδη μια γυναίκα με αδαμιαία περιβολή και ακόμα μία ετοιμαζόταν να μπει.

21χρονη έσφαξε τον 39χρονο σύντροφο της επειδή μπήκε γυμνός στο τζακούζι με άλλες γυναίκες - Εικόνα 2

Η σύντροφος του 39χρονου, η 21χρονη Demi Harris, του φώναζε έξω από το παράθυρο να μην τολμήσει να μπει στο τζακούζι, εκείνος ήταν εντούτοις ανένδοτος.

Η κοπέλα πήγε να τα πει ένα χεράκι με τον καλό της, έπεσε ωστόσο με τα ρούχα στο τζακούζι και βγήκε εκτός εαυτού. Αφότου έκανε το πάρτι μαντάρα, κόβοντας μέχρι και το ηλεκτρικό, μαχαίρωσε θανάσιμα τον Pearson, όπως εξήγησε ο εισαγγελέας Michael Auty.

21χρονη έσφαξε τον 39χρονο σύντροφο της επειδή μπήκε γυμνός στο τζακούζι με άλλες γυναίκες - Εικόνα 3

Αφού βγήκε από το τζακούζι, η οργισμένη Harris του είπε «κοίτα αυτό» και όρμησε μέσα, επιστρέφοντας με ένα μπουκάλι χλωρίνης, το οποίο έχυσε στην μπανιέρα. Κατόπιν ξαναμπήκε στο σπίτι, όταν και κόπηκε το ρεύμα στο πάρτι. Όσο ο κόσμος έφευγε από το σπίτι, ο Pearson βρέθηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα και η σύντροφός του μονολογούσε: «Αυτή τη φορά το παρατράβηξα».

21χρονη έσφαξε τον 39χρονο σύντροφο της επειδή μπήκε γυμνός στο τζακούζι με άλλες γυναίκες - Εικόνα 4

«Τον μαχαίρωσα, αλλά έπρεπε, έπρεπε», δήλωσε εκείνη στο δικαστήριο, «έπρεπε γιατί μου επιτέθηκε». Ο τραγικός άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Harris αρνείται πάντως την ενοχή της, σε μια πολύκροτη δίκη η οποία συνεχίζεται…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα