Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτόκουτο από περαστικούς που το είδαν και το διέσωσαν

Advertisement
Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτόκουτο από περαστικούς που το είδαν και το διέσωσαν
Advertisement

Ένα βρέφος ηλικίας δύο εβδομάδων διασώθηκε αφότου εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα χαρτόκουτο στο πλάι ενός δρόμου στη Νότια Κίνα.

Το κοpιτσάκι, από την πόλη Hechi, βρέθηκε το Σάββατο από σοκαρισμένους οδηγούς αυτοκινήτων, οι οποίοι άκουσαν το κλάμα του που προερχόταν από το κουτί.

Όταν την έβγαλαν, βρήκαν κουβέρτες και ένα μπιμπερό με γάλα στο κουτί, καθώς και μια χειρόγραφη σημείωση που έλεγε ότι «το κοpίτσι γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 2018».

Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτόκουτο από περαστικούς που το είδαν και το διέσωσαν - Εικόνα 1

Το περιστατικό έχει αναφερθεί στην αστυνομία και οι αξιωματικοί ψάχνουν τώρα για τους γονείς του μωρού, σύμφωνα με την  Southern China Daily.

Το βίντεο του περιστατικού, που συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, δείχνει τρεις άνδρες να περιβάλλουν το κοpιτσάκι που έκλαιγε δυνατά μέσα από κουτί, στο οποίο ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες.

Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτόκουτο από περαστικούς που το είδαν και το διέσωσαν - Εικόνα 2

Ένας από τους άντρες προσπάθησε να ταΐσει το μωρό με το μπιμπερό που βρέθηκε δίπλα του. Όταν δεν τα κατάφερε, την πήρε και άρχισε να την παρηγορεί στην αγκαλιά του μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Το μωρό έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Huanjiang για εξετάσεις. Οι γιατροί είπαν ότι είναι υγιής και δεν παρουσίαζε εμφανή σημάδια ασθένειας ή γενετικών ελαττωμάτων, σύμφωνα με την έκθεσή τους.

Το 16 ημερών βρέφος βρίσκεται τώρα υπό τη φροντίδα του τμήματος πολιτικών υποθέσεων της επαρχίας Huanjiang της πόλης Hechi.

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που μαζεύτηκαν έξω από το νοσοκομείο με την ελπίδα να την υιοθετήσουν.

Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτόκουτο από περαστικούς που το είδαν και το διέσωσαν - Εικόνα 4

Οι γονείς του κοpιτσιού θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν έως και τρία χρόνια φυλάκισης, εάν κριθούν ένοχοι για την εγκατάλειψή του.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα