Σοκολατόπιτα χωρίς περιττά σιρόπια, πανεύκολη και πεντανόστιμη- Δοκιμάστε την

Advertisement
Σοκολατόπιτα χωρίς περιττά σιρόπια, πανεύκολη και πεντανόστιμη- Δοκιμάστε την
Advertisement

ΥΛΙΚΑ

2 φλ.τσ φαρινα κ λίγο ακομα

1/2 φλ.τσ κακάο

2 φλ.τσ ζάχαρη

2 φλ.τσ γάλα

1/2 φλ.τσ αραβοσιτελαιο (μπορείτε κ ελαιόλαδο αν κ δεν το προτιμώ στο συγκεκριμένο γλυκο)

2 αυγά

2 κ.γ μπεικιν

1 κ.γ σόδα

1-2 βανιλιες

Ελάχιστο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Όλα μαζί στο μίξερ κ ψήνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι αναλόγως το φούρνο, εγώ την έψησα για 40 λεπτά στους 170. Όταν είναι έτοιμη τη βγάζετε από το φούρνο κ την κόβετε κανονικά σε κομμάτια.

Βάζετε 150 ml κρέμα γάλακτος να ζεσταθούν κ προσθέτετε 150 γρ κουβερτούρα σε κομμάτια. Ανακατεύετε να γίνει λείο κ περιχύνετε τη χλιαρή σοκολατοπιτα!

Είναι έτοιμη να την καταβροχθίσετε! Καλή επιτυχία σε όποιον τη δοκιμάσει!!!

Πραγματικά αξίζει γιατί παραμένει ζουμερή ακόμα κ μετά από 3-4 μέρες αν κ δε νομίζω να μείνει τόσο πολύ στο ταψί !

[xryses-syntages.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα