Μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή της έφαγε τις τηγανητές πατάτες

Advertisement
Μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή της έφαγε τις τηγανητές πατάτες
Advertisement

Η 34χρονη βγήκε εκτός εαυτού όταν ο σύντροφος της κατανάλωσε όλες τις “σπιτικές πατάτες” και τον μαχαίρωσε στον ώμο. Μια 34χρονη Βρετανή καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλακή όταν υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε στο σύντροφο της και τον μαχαίρωσε, επειδή της έφαγε τις τηγανητές πατάτες.

Η Νταϊάν Κλέιτον βρισκόταν σε φιλικό σπίτι με τον σύντροφο της, όπου ξεκίνησαν να πίνουν και όπως αναφέρει η αστυνομία απολάμβαναν τις “σπιτικές πατάτες”. Η γυναίκα που είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, εξερράγη από θυμό όταν συνειδητοποίησε πως ο σύντροφος της, Simon Hill είχε καταναλώσει όλες τις πατάτες.

“Τον χαστούκισε στο πρόσωπο και στη συνέχεια αποχώρησε από το δωμάτιο” αναφέρει ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση. “Πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε, προκαλώντας του επιφανειακό τραύμα” συμπληρώνει.

Η υπεράσπιση της γυναίκας ανέφερε πως η 34χρονη μετά βίας ανακαλεί στη μνήμη της το περιστατικό, καθώς είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως παραδέχτηκε την πράξη της και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 26 εβδομάδων.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα