Δημοσιογράφος προσποιείται ότι παλεύει με τυφώνα ενώ πίσω του άνθρωποι περπατούν κανονικά

Advertisement
Δημοσιογράφος προσποιείται ότι παλεύει με τυφώνα ενώ πίσω του άνθρωποι περπατούν κανονικά
Advertisement

Ο τυφώνας Φλόρενς σαρώνει τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, με την Βόρεια Καρολίνα να έχει πληγεί έως τώρα πιο πολύ από κάθε άλλη αμερικανική Πολιτεία.

Οι νεκροί είναι τουλάχιστον πέντε και οι δηλώσεις του κυβερνήτη της Πολιτείας είναι ενδεικτικές της κατάστασης. «Περιμένουμε ότι θα βρέχει για μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόι Κούπερ.

«Η προτεραιότητά μας είναι τώρα να μην διατρέξουν οι άνθρωποι άμεσο κίνδυνο», συμπλήρωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Η καταιγίδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και, αν δεν σας έχει φθάσει, θα το κάνει», προειδοποίησε επιπρόσθετα ο Κούπερ. Η κατάσταση, λοιπόν, είναι δραματική, εντούτοις ένας ρεπόρτερ φρόντισε να προσθέσει λίγο ακόμα -αχρείαστο- δράμα. Ο εν λόγω ρεπόρτερ βρίσκεται στο «μάτι του τυφώνα». Ή έτσι δείχνει τουλάχιστον.

Φοράει ένα μπλε μπουφάν με κουκούλα και δίνει το ρεπορτάζ τρεκλίζοντας. Παλεύοντας κυριολεκτικά να σταθεί όρθιος! Κι εκεί που ξαφνικά η αγωνία είναι στο κατακόρυφο για το αν θα καταφέρει ο ρεπόρτερ να συνεχίσει να πατά στη γη… ανατροπή!

Στο βάθος του πλάνου -μερικά μόλις μέτρα πιο πέρα- φαίνονται δύο νεαροί να περπατούν… σα να μη συμβαίνει τίποτα! Ή εκείνοι έχουν… σούπερ δυνάμεις, ή ο εν λόγω δημοσιογράφος θέλησε απλά να προσθέσει λίγο παραπάνω σασπένς στο «ζωντανό» του!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα