Έλτον Τζον: Τον πήγαν σηκωτό οι σωματοφύλακες του στην παραλία για να μην λερώσει τα πανάκριβα Gucci ρούχα του

Advertisement
Έλτον Τζον: Τον πήγαν σηκωτό οι σωματοφύλακες του στην παραλία για να μην λερώσει τα πανάκριβα Gucci ρούχα του
Advertisement

Δεν ήθελε να λερωθεί στην άμμο ο ζάμπλουτος τραγουδιστής που δήλωσε πώς ό,τι έχει αποκτήσει είναι προϊόν σκληρής δουλειάς

Ο Έλτον Τζον απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές στη Μεσόγειο και συγκεκριμένα στο Πόρτο Κέρβο της Ιταλίας.

Ο διάσημος τραγουδιστής μαζί με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις και τα δύο τους παιδιά έκαναν κρουαζιέρα. Ωστόσο, εκείνο το οποίο προκάλεσε αίσθηση είναι ότι ο 71χρονος Έλτον δεν ήθελε να λερωθεί από την άμμο και οι σωματοφύλακες του τον μετέφεραν στα χέρια.

Φαίνεται ότι ήθελε να προστατέψει τα πανάκριβα ρούχα του αφού το Gucci του πουκάμισο κοστίζει 440 αγγλικές λίρες, η επίσης Gucci του βερμούδα 670 λίρες και τα κίτρινα γυαλιά του αρκετές εκατοντάδες λίρες.

Έλτον Τζον: Τον πήγαν σηκωτό οι σωματοφύλακές του στην παραλία για να μην λερώσει τα πανάκριβα Gucci ρούχα του - Εικόνα 2

Πάντως είναι πολύ αστείες οι εικόνες που δείχνουν τον Έλτον Τζον να μεταφέρεται στα χέρια και να τοποθετείται στο σκάφος του.

Η περιουσία του τραγουδιστή εκτιμάται στα 450 εκατομμύρια δολάρια και όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό OK! την απέκτησε με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά αφού κανένας δεν τον βοήθησε.

«Η οικογένειά μου ανήκε στην εργατική τάξη και ότι έχω στη ζωή μου δούλεψα πολύ σκληρά για να το αποκτήσω. Αυτό είναι κάτι που θέλω να μεταφέρω και στα παιδιά μου. Πρέπει να αγωνίζονται στη ζωή τους. Είναι πολύ καλά παιδιά, συμπονετικά, με καλή καρδιά και προσωπικότητα».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα