Με δάκρυα στα μάτια οι πυρόπληκτοι για τα 300 δωρεάν αυτοκίνητα που τους διαθέτει δωρεάν η Kosmocar

Advertisement
Με δάκρυα στα μάτια οι πυρόπληκτοι για τα 300 δωρεάν αυτοκίνητα που τους διαθέτει δωρεάν η Kosmocar
Advertisement

Η απόφαση της Kosmocar να διαθέσει άμεσα και δωρεάν 300 αυτοκίνητα για δύο μήνες σε όσους καταστράφηκε το όχημά τους στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, προκάλεσε αίσθηση. Και ήδη, έπειτα από την πρώτη μέρα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, έχουν ήδη “κλείσει” τα πρώτα 150 οχήματα!

Υπενθυμίζεται ότι  ο εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να στηρίξει τους κατοίκους ή επισκέπτες των πληγεισών περιοχών, των οποίων το όχημα καταστράφηκε από τις πυρκαγιές.

Οι ιστορίες οι οποίες έχουν ήδη ακούσει οι εκπρόσωποι της Kosmocar στο τηλεφωνικό κέντρο που στήθηκε για αυτή την ενέργεια, ήταν ανατριχιαστικές. Και είναι σαφές πως τα σημάδια από αυτή την ανείπωτη τραγωδία θα παραμείνουν ανεξίτηλα.

Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το γεγονός πως μολονότι υπήρχαν περιπτώσεις όπου κάποιες οικογένειες μπορούσαν να αιτηθούν περισσότερων του ενός οχήματος, δεν το έκαναν, αποσκοπώντας στο να μπορέσουν μέσω αυτής της προσφοράς να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες όσο γίνεται περισσότερων άτυχων ιδιοκτητών.

Ευτυχώς ωστόσο, τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες όπως η εν λόγω εταιρία, έδειξαν και δείχνουν το ανθρώπινό τους πρόσωπο. Εάν είσαστε μεταξύ των άτυχων οι οποίοι έχασαν τα οχήματά τους, μπορείτε να απευθυνθείτε στην τηλεφωνική γραμμή 210-9981131, ώρες 09.00-17.00, και να προχωρήσετε τις διαδικασίες της σχετικής αίτησης. Απαραίτητα είναι πέραν των προσωπικών πιστοποιητικών, τα έγγραφα της πυροσβεστικής που επιβεβαιώνουν πως το εν λόγω όχημα συγκαταλέγεται σε αυτά που καταστράφηκαν στις πυργκαγιές.

Ταυτόχρονα, με βάση με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών φέρεται να σκοπεύει να καλύψει όλους τους ιδιοκτήτες που έχασαν τα οχήματά τους στην πύρινη κόλαση της Αττικής, ακόμα και αν δεν είχαν ασφάλεια πυρός.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα