Η Βίκυ Σταμάτη τρισευτυχισμένη για την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου: «Αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη»

Advertisement
Η Βίκυ Σταμάτη τρισευτυχισμένη για την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου: «Αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη»
Advertisement

Την ώρα που περίμενε να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους – Δε μπορούσε μάλιστα να κρύψει την χαρά της για τις εξελίξεις – Δικαιωμένοι εμφανίστηκαν οι δικηγόροι του πρώην υπουργού που έκαναν λόγο για «κρυστάλλινη απόφαση» – Αποκάλυψαν πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν το πίστευε όταν έμαθε την απόφαση – Δείτε τα σχετικά βίντεο με τις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγαίνει από τις φυλακές και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είναι «απογειωμένη», όπως η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού έως τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης εις βάρος του.

Η Βίκυ Σταμάτη τρισευτυχισμένη για την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου: «Αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη» - Εικόνα 2

Κατά συνέπεια, αναμένεται η αποφυλάκισή του, η οποία όμως δεν έλαβε χθες, Δευτέρα 02.07.2018, «σάρκα και οστά», εξαιτίας χρονικών περιθωρίων. Θα πραγματοποιηθεί, κατά συνέπεια, σήμερα, Τρίτη.

Έως ότου αποσαφηνιστεί τι θα γίνει, πάντως, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, βρέθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ανυπομονώντας να δει τον πρώην υπουργό.

Η Βίκυ Σταμάτη τρισευτυχισμένη για την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου: «Αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη» - Εικόνα 3

Οι δημσιογράφοι την πλησίασαν ρωτώντας λεπτομέρειες σχετικά με την αποφυλάκιση κι έτσι η Βίκυ Σταμάτη απάντησε: «Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη, δεν μπορώ να σας μιλήσω για λεπτομέρειες. Πάντως, το συναίσθημα είναι μοναδικό για το παιδί. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω«.

Η Βίκυ Σταμάτη τρισευτυχισμένη για την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου: «Αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη» - Εικόνα 4

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Βίκυ Σταμάτη

Γιατί βγαίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν τα πρόβληματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό σχετικά με την υπόθεση.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος διανύει το 80ο έτος της ηλικίας του και μέσα στην ημέρα αναμένεται να περάσει την έξοδο της φυλακής.

Για τα «τεράστια προβλήματα υγείας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός, μίλησε ο Ι. Παγουρόπουλος ύστερα από την γνωστοποίηση της απόφασης.

Επιπλέον, χαρακτήρισε “γενναία” την απόφαση από την πλευρά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Ι. Νικολάου, από την δική του πλευρά, μίλησε για μια «κρυστάλλινη απόφαση» της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν βγήκε η απόφαση.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα