ΑΣΤΕΙΑ

Πιτμπουλ μπαίνει σε χώρο εργασίας και οι εργαζόμενοι «τα κάνουν πάνω τους» μέχρι να καταλάβουν ότι θέλει απλά να παίξει

Πιτμπουλ μπαίνει σε χώρο εργασίας και οι εργαζόμενοι «τα κάνουν πάνω τους» μέχρι να καταλάβουν ότι θέλει απλά να παίξει
Advertisement

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας σκύλος τρομοκρατεί τους υπαλλήλους ενός εστιατορίου όταν “μπουκάρει” μέσα στο μαγαζί την ώρα που οι άντρες προσπαθούσαν να εργαστούν.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην Rodniaτης Βραζιλίας την περασμένη εβδομάδα και δείχνει έναν άντρα, ο οποίος κρατά

ένα τρυπάνι και μιλάει στο τηλέφωνο, να σταματάει και να αλλάζει κατεύθυνση τη στιγμή που βλέπει το σκύλο να μπαίνει στο μαγαζί.

Πιτμπουλ μπαίνει σε χώρο εργασίας και οι εργαζόμενοι «τα κάνουν πάνω τους» μέχρι να καταλάβουν ότι θέλει απλά να παίξει - Εικόνα 2

Ο άντρας έκλεισε γρήγορα την πλαϊνή πόρτα του μαγαζιού πριν οι άλλοι υπάλληλοι πάρουν χαμπάρι ότι ο σκύλος πλησιάζει προς το μέρος τους.

Όταν το σκυλί εισέρχεται τελικά στο μαγαζί, οι δύο υπάλληλοι βγήκαν από την πλαϊνή πόρτα και οι υπόλοιποι ανέβηκαν πάνω στον πάγκο για να προστατευθούν.

Πιτμπουλ μπαίνει σε χώρο εργασίας και οι εργαζόμενοι «τα κάνουν πάνω τους» μέχρι να καταλάβουν ότι θέλει απλά να παίξει - Εικόνα 3

Το παιχνιδιάρικο πίτμπουλ συνεχίζει να τρέχει γύρω από τον πάγκο και να κουνάει την ουρά του, δείχνοντας έτσι πως του αρέσει η παρέα τους και πως το μόνο που θέλει είναι απλά να παίξει μαζί τους!

Αργότερα, όταν ηρέμησαν, οι υπάλληλοι έμαθαν πως ο σκύλος το είχε σκάσει από ένα γειτονικό σπίτι.

Δείτε την ξεκαρδιστική στιγμή στο παρακάτω βίντεο!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement