Μαμά λέει πως είναι περήφανη που ο γιος της είναι τρανsέξουαλ και δεν έχει πρόβλημα που φοράει φανταχτερά γυναικεία ρούχα

Advertisement
Μαμά λέει πως είναι περήφανη που ο γιος της είναι τρανsέξουαλ και δεν έχει πρόβλημα που φοράει φανταχτερά γυναικεία ρούχα
Advertisement

Μια μαμά λέει ότι είναι εξαιρετικά περήφανη για το 11χρονο γιο της που της παρουσιάστηκε ως τρανsέξουαλ.

Η Lauren Noakes πάντα υποψιαζόταν ότι ο γιος της Leo ήταν διαφορετικός από τα άλλα αγόpια της ηλικίας του, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο θαρραλέος και δυνατός ήταν.

Μαμά λέει πως είναι περήφανη που ο γιος της είναι τρανσέξουαλ και δεν έχει πρόβλημα που φοράει φανταχτερά γυναικεία ρούχα - Εικόνα 2

Ο Leo είναι ένα εξαιρετικά γενναίο μικρό αγόpι που, παρά τον χλευασμό των νταήδων και τα ερωτήματα των μπερδεμένων ενηλίκων, λέει ανοιχτά πως του αρέσει να φοράει γυναικεία ρούχα και μακιγιάζ στο σχολείο και στο σπίτι.

Η μητέρα του για πρώτη φορά συνειδητοποίησε ότι ο Leo ήταν διαφορετικός από τότε που ήταν μικρό παιδί. Η Lauren ισχυρίζεται ότι ενδιαφερόταν έντονα για τα θηλυκά ρούχα και την παρακολουθούσε με προσοχή την ώρα που βαφόταν, επέλεγε ρούχα και έφτιαχνε τα μαλλιά της.

Είπε στο The Mirror ότι για πρώτη φορά πίστευε ότι αυτό ήταν απλώς μια φάση, όμως με την πάροδο του χρόνου, οι υποψίες της Lauren άρχισαν να πιπιλίζουν το μυαλό της και ανησυχούσε για τον Leo.

Είπε στο The Mirror :

“Ήμουν προσεκτική για να μην κάνω κάτι τέτοιο και το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να ντροπιάσω τον Leo. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι ήταν λίγο περίεργο. Αναρωτιόμουν αν ήταν η επιρροή μου. Τότε μου άρεσε η Rihanna και η Beyoncé. Είχε επηρεαστεί άραγε από αυτές; Δεν είχα ιδέα πώς να το χειριστώ.”

“Ο σύντροφός μου, ο Sean, και εγώ γνωριστήκαμε όταν ο Leo ήταν τριών ετών, έτσι μέχρι τότε δεν είχε πατρική φιγούρα. Ένιωσα ένοχη για το ρόλο που έπαιξα. Και όταν ένας φίλος με προειδοποίησε ότι έκανα τον Leo ομοφυλόφιλο και ότι δεν μπορεί να έχει μια ευτυχισμένη ζωή, τότε έσπασα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα δυσκόλευα τη ζωή του Leo.”

Ανησυχώντας για το γιο της όταν έγινε έξι ετών, πέταξε τα φορέματά του και ζήτησε από τους φίλους και την οικογένεια να του δημιουργήσουν άλλα ενδιαφέροντα.

Στην αρχή είχε αποτέλεσμα, αλλά τελικά, η Lauren παρατήρησε ότι εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται για τη μόδα και την ομορφιά. Τα πράγματα άλλαξαν όταν ένας φίλος της την πληροφόρησε ότι είχε δει τον Leo να παρακολουθεί την εκπομπή RuPaul’s Drag Race.

Σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι ο γιος της παρακολουθούσε μυστικά ένα τέτοιο πρόγραμμα για ενήλικες, και απαγόρευσε στον Leo να το παρακολουθεί και να διαγράψει την εφαρμογή Netflix από το iPad του.

Ωστόσο, ο Leo παρακαλούσε τη μαμά του να τον αφήσει να παρακολουθεί την εκπομπή και, βλέποντας το πόσο παθιασμένος ήταν μ’αυτό, τον έπεισε να κάνουν μια συζήτηση επί του θέματος.

“Η εκπομπή RuPaul’s Drag Race έδωσε στον Leo την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν, καθώς του επέτρεπε να δει ότι δεν ήταν ο μόνος που είχε αυτά τα ενδιαφέροντα και άρχισε να φοράει γυναικεία ρούχα γύρω από το σπίτι, αλλά δεν ένιωθε αρκετά γενναίος για να βγει έξω απ’ αυτό.”

“Η αντιμετώπιση των άλλων αγοpιών, τα οποία γελούσαν με τα μακριά μαλλιά του και τον έσπρωχναν, ήταν αυτό που τον ώθησε να δείξει στον κόσμο ποιος πραγματικά ήταν και πήγε στο σχολείο με ρούχα που τον έκαναν να αισθάνεται άνετα.”

“Την πρώτη μέρα, τον πήγα στην παιδική χαρά, και κοίταζα με νευρικότητα τις μαύρες γκέτες, τα παπούτσια με πεταλούδες και τις καρδούλες του.”

“Του τα αγόρασα όταν κατάλαβα πόσο πολύ του άρεσαν. Το χαμόγελό του με έκανε να καταλάβω ότι βρήκε την πραγματική του ταυτότητα. Δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο περήφανη για τον τρελό μου γιο.”

Όταν οι δάσκαλοι απορούσαν αν ο Leo ήθελε να είναι κοpίτσι, η Lauren τους εξηγούσε ότι απλά του αρέσει να φοράει γυναικεία ρούχα.

Η Lauren είπε ότι οι δάσκαλοι ήταν «σπουδαίοι» και βοήθησαν τους συμμαθητές του Leo να καταλάβουν γιατί ο Leo ήταν ντυμένος με αυτόν τον τρόπο.

Σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τους ανθρώπους που νιώθουν όπως κι εκείνος, ο Leo δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί τα ρούχα του και το μακιγιάζ που είχε δημιουργήσει και η Lauren συναίνεσε σ’ αυτό, αν και αρχικά ανησυχούσε για τα αρνητικά σχόλια που θα συγκέντρωνε και τους κινδύνους που θα μπορούσε ν’ αντιμετωπίσει.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα