Ο Καρανίκας «πανηγυρίζει» για τη νομιμοποίηση της κάνναβης: «Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας»

Advertisement
Ο Καρανίκας «πανηγυρίζει» για τη νομιμοποίηση της κάνναβης: «Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας»
Advertisement

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook, το ΦΕΚ με το νόμο για τη φαρμακευτική κάνναβη – «Η Ελλάδα με τον νόμο αυτό γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων στην φαρμακευτική κανναβη, στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Καρανίκας.

«Πανηγυρίζει» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, σχετικά με τη δημοσίευση, στο ΦΕΚ, του νόμου περί φαρμακευτικής κάνναβης.

«Προχωράμε! Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς. Η Ελλάδα με τον νόμο αυτό γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων στην φαρμακευτική κανναβη, στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε» σχολιάζει χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του κ. Καρανίκα:

Προχωράμε!Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς .Η Ελλάδα με τον νόμο…

Gepostet von Νίκος Καρανίκας am Dienstag, 17. Juli 2018

Ο Νίκος Καρανίκας συνηθίζει, συχνά-πυκνά, να μιλάει σχετικά με την κάνναβη, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και στις αναρτήσεις τις οποίες κάνει. Μάλιστα, όταν το επίμαχο νομοσχέδιο είχε εισαχθεί στη Βουλή, είχε γράψει: «Εγινε η αρχή! Ήταν δίκαιο έγινε πράξη! Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να σταματήσει η δαιμονοποίηση της κάνναβης και των χρηστών της. Η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης θα βοηθήσει ώστε να έχουμε σωστή χρήση και αντιμετώπιση της κάνναβης».

Μάλιστα, με βάση διασταυρωμένες πληροφορίες και επώνυμες μαρτυρίες, ο Νίκος Καρανίκας λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των ξένων επενδυτών και των Ελλήνων αγροτών. Ειδικότερα, αφότου διεθνείς εταιρείες εμπορίας θεραπευτικής κάνναβης εντόπισαν πως  στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχουν οι απαιτούμενες εκτάσεις αλλά και οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες για την καλλιέργεια του φυτού, ο κ. Καρανίκας έθεσε στην υπηρεσία της εθνικής ωφέλειας τις γνωριμίες του.

Ο Καρανίκας «πανηγυρίζει» για τη νομιμοποίηση της κάνναβης: «Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας» - Εικόνα 2

Εχοντας την άνεση και την οικειότητα να συνεννοηθεί απευθείας με αγρότες στην Ημαθία, δεδομένου ότι και ο ίδιος κατάγεται από την Αλεξάνδρεια, βολιδοσκόπησε τους ιδιοκτήτες τοπικών αγροτεμαχίων που προσφέρονται για την συγκεκριμένη καλλιέργεια για ιατρικούς σκοπούς. Σε αυτόν οφείλεται και η εκτίμηση ότι ο συνολικός τζίρος του συγκεκριμένου πρότζεκτ στην Ελλάδα αναμένεται να αγγίξει το 1,5 δισ. ευρώ. Εξαιτίας, διορατικότητας σε επενδύσεις που αφορούν τον αγροτικό χώρο, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος έσπευσε να συστρατευτεί στην προσπάθεια.

Άλλωστε, ήδη από την άνοιξη του 2016 ο κ. Καρανίκας προωθούσε δημοσίως την κάνναβη μέσω των social media ως ένα φάρμακο με θαυματουργές ιδιότητες. Ενθουσιωδώς τότε είχε αναδημοσιεύσει ένα άρθρο στο οποίο αποδεικνυόταν, δήθεν, πως η κάνναβη είναι ικανή να θεραπεύσει ακόμα και τον καρκίνο, οπωσδήποτε πάντως μπορεί να υποκαταστήσει τις επιθετικές μεθόδους αντιμετώπισής του, όπως τη χημειοθεραπεία.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα