Γυναίκα που κάνει ηλιοθεραπεία καταστρέφει γαμήλιες φωτογραφίες και αρνείται να φύγει από το μέρος της φωτογράφισης

Advertisement
Γυναίκα που κάνει ηλιοθεραπεία καταστρέφει γαμήλιες φωτογραφίες και αρνείται να φύγει από το μέρος της φωτογράφισης
Advertisement

Μία λουόμενη κατέστρεψε τις γαμήλιες φωτογραφίες ενός ζευγαριού, αφού αρνούνταν να μετακινηθεί από το ηλιόλουστο μέρος – παρά το γεγονός ότι περιβαλλόταν από εξαγριωμένους καλεσμένους.

Η γυναίκα φορούσε μπικίνι και είχε ξαπλώσει σε μια πετσέτα λίγα μόλις μέτρα από το σημείο όπου οι νεόνυμφοι είχαν στηθεί για να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους.

Καθώς ο φωτογράφος πλησίαζε, η γυναίκα παρέμενε ακίνητη κάνοντας ηλιοθεραπεία και διαβάζοντας ένα βιβλίο, ενώ οι καλεσμένοι την αγριοκοιτούσαν επίμονα.

Γυναίκα που κάνει ηλιοθεραπεία καταστρέφει γαμήλιες φωτογραφίες και αρνείται να φύγει από το μέρος της φωτογράφισης - Εικόνα 2

Η καλεσμένη του γάμου Natalie Ling, 28 ετών, κατέγραψε τη στιγμή στην κάμερά της.

Είχε ταξιδέψει από το νότιο Λονδίνο για να παρευρεθεί στο γάμο του ξαδέλφου του πατέρα της, του Mark Ling και της Mandy Cripwell, που έγινε το Σάββατο.

Η κ. Ling είπε στην Devon Live :  “Την είδαμε να κάθεται εκεί αλλά νομίζαμε ότι θα μετακινούνταν, αλλά εκείνη δεν το έκανε. Πόσο αγενής, δηλαδή!”

Γυναίκα που κάνει ηλιοθεραπεία καταστρέφει γαμήλιες φωτογραφίες και αρνείται να φύγει από το μέρος της φωτογράφισης - Εικόνα 3

Ήταν περιτριγυρισμένη από τους καλεσμένους του γάμου, το ζευγάρι ήταν πίσω της και ο φωτογράφος συνέχισε να φωνάζει διάφορους ανθρώπους για φωτογραφίες – έτσι, ήξερε τι συνέβαινε γύρω της.

“Της ζητήσαμε αρκετές φορές να μετακινηθεί, αλλά μας αγνόησε. Επειδή ήταν η μεγάλη μέρα του Mark και της Mandy, δεν θέλαμε να προκαλέσουμε αναστάτωση.”

Πρόσθεσε: “Τελικά σηκώθηκε και έφυγε μετά από περίπου 10 λεπτά από την έναρξη της φωτογράφισης- αλλά άφησε όλα τα πράγματά της εκεί.”

“Ήταν πολύ αγενής και αυθάδης.”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα