Πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά η Ζήνα κι ο Ηρακλής των τηλεοπτικών σειρών

Advertisement
Πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά η Ζήνα κι ο Ηρακλής των τηλεοπτικών σειρών
Advertisement

Υπήρχε μια εποχή, όχι και τόσο σύντομη, που κάθε απόγευμα  ή Σαββατοκύριακο το Star έδειχνε “Xena, the Legendary Princess” ή “Hercules, the Legendary Journeys” ή και τα δύο.

Ηρακλής και Ζήνα έχουν σίγουρα στοιχειώσει τα παιδικά κι εφηβικά χρόνια των πιο πολλών από εμάς και η αλήθεια είναι πως για ένα μεγάλο διάστημα είχε πολύ πλάκα όλο αυτό.

Τα κοpίτσια γλυκοκοίταζαν τον Ηρακλή και τα αγόpια πάθαιναν κάτι με τη Ζήνα και τη Γαβριέλλα.

Ο Kevin Sorbo μπήκε στο ρόλο του Ηρακλή το 1994 και από τότε τον έχουμε ταυτίσει με τον μυθικό ήρωα, όπως έχουμε κάνει εξάλλου και με τον Robert Powell, ο οποίος ενσάρκωσε τον Χριστό στον “Ιησού από τη Ναζαρέτ”.

Townsville Megneticon was awesome. Great town with great people!

A post shared by Kevin Sorbo (@ksorbo) on

Ο Sorbo σήμερα είναι 60 ετών, έχει 3 παιδιά κι ο τελευταίος του ρόλος ήταν στη σειρά “Supergirl”. Το 2010 έπαιξε και στην ταινία “Τhe Kings of Mykonos” με τον Nick Giannopoulos και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ωστόσο, κάτι το οποίο δε γνωρίζετε είναι ότι ο Sorbo έχασε στο παρά πέντε τον ρόλο του Superman στη διάσημη σειρά «Λόις και Κλαρκ».

Ας πάμε όμως στη Lucy Lawless, τη Ζήνα την πολεμίστρια. Η 50χρονη ηθοποιός από τη Νέα Ζηλανδία έχει αλλάξει πολύ από τότε. Ήταν 1995 όταν η Lucy μπήκε για πρώτη φορά στη χαρακτηριστική δερμάτινη στολή με τις μεταλλικές λεπτομέρειες.

Έπειτα από τη σειρά η Lawless επανήλθε δυναμικά ως Λουκρητία στην τολμηρή σειρά “Spartacus: Blood and Sand”, που άνοιξε το δρόμο από τον οποίο πέρασαν θεάματα όπως το “Game of Thrones”.

SAVE THE ARCTIC!!! XenaFansForMotherEarth

A post shared by Lucy lawless (@reallucylawless) on

H Lucy είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη πάνω σε ζητήματα ακτιβισμού. Είναι πρέσβειρα της Greenpeace και συμμετέχει συχνά σε ομιλίες και συζητήσεις οι οποίες αφορούν στο περιβάλλον και όχι μόνο. Είναι μητέρα της 30χρονης Daisy, από τον πρώτο της γάμο, ενώ έχει αποκτήσει ακόμα 2 αγόpια 19 και 16 ετών με τον παραγωγό της σειράς “Xena”.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα