Η θεαματική μεταμόρφωση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για τις «Μάγισσες της Σμύρνης» θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Advertisement
Η θεαματική μεταμόρφωση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για τις «Μάγισσες της Σμύρνης» θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό
Advertisement

Η θεατρική καριέρα της Μίρκας Παπακωνσταντίνου μετρά πολλές δεκαετίες. Πολλές φορές έχει μεταμορφωθεί για τις ανάγκες των ρόλων της.

Κάθε ρόλος και μια πρόκληση. Κάθε πρόκληση, μια ευκαιρία να ξεδιπλώσει το υποκριτικό της εκτόπισμα.

Την θεατρική σεζόν η οποία έρχεται, η ηθοποιός θα είναι κομμάτι μιας ιστορίας η οποία αγαπήθηκε πολύ τόσο από το αναγνωστικό όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Οι «Μάγισσες της Σμύρνης», το best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη μεταφέρεται στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς. Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2005, είχε προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου, καθηλώνοντας χιλιάδες τηλεθεατές. 13 χρόνια αργότερα, οι «Μάγισσες» ζωντανεύουν και στη σκηνή.

Η θεαματική μεταμόρφωση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για τις «Μάγισσες της Σμύρνης» θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό - Εικόνα 2Η θεαματική μεταμόρφωση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για τις «Μάγισσες της Σμύρνης» θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό - Εικόνα 3

1887. Η Ευθαλία και η 9χρονη κόρη της Κατίνα, εγκαταλείπουν το χωριό τους και φεύγουν για την Σμύρνη, για μια καλύτερη τύχη. Εκεί, θα μυηθούν στη μαγεία από την Τουρκάλα Αττάρτη και η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε υποδυθεί την τηλεοπτική εκδοχή της μάγισσας Αττάρτης. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα είναι η ηθοποιός η οποία θα ενσαρκώσει το ρόλο επί σκηνής.

Ο Πάνος Κατσαρίδης, (που συμπράττει με τον Γιάννη Κεντ, αναλαμβάνοντας την παραγωγή του έργου) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο ρόλο της Αττάρτης. Η μεταμόρφωσή της, απλά θεαματική.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα