Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός: Συνεχιζόμενο θαύμα στο Λαγκαδά

Advertisement
Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός: Συνεχιζόμενο θαύμα στο Λαγκαδά
Advertisement

Παιδάκι που δεν λύγιζε το χέρι του και γυναίκα με κινητικά προβλήματα βίωσαν το θαύμα στον Ναό Αγίας Παρασκευής, στον Λαγκαδά

Δεν έχουν τελειωμό οι μαρτυρίες για προσκυνητές οι οποίοι έζησαν ένα θαύμα όταν σταυρώθηκαν οι ίδιοι ή συγγενικά πρόσωπά τους με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Αδιάψευστοι μάρτυρες της χάρης του Σταυρού έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες εκατοντάδες πιστοί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής, στον Λαγκαδά, όπου έχει μεταφερθεί για προσκύνημα από την περασμένη Τετάρτη το ιερό κειμήλιο!

Ασθενείς με κινητικά ή άλλα προβλήματα, αλλά και υγιείς άνθρωποι κάθε ηλικίας, με ευλάβεια και πίστη πηγαίνουν εκεί για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Τιμίου Σταυρού. Πολλοί από αυτούς έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες θαυμαστών συμβάντων, όπως αυτό που έγινε το πρωί της Πέμπτης, όταν ένα παιδάκι που θα εγχειριζόταν την επόμενη μέρα κούνησε το παράλυτο χέρι του μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πιστών!

Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός: Συνεχιζόμενο θαύμα στο Λαγκαδά - Εικόνα 3

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, όταν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού π. Δημήτριος Λουπασάκης ακούμπησε τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό πάνω στο χεράκι του μικρού παιδιού, ως εκ θαύματος, μπορούσε να κουνήσει τα δάχτυλά του, που έως τότε δεν λύγιζαν! Αυτό δεν ήταν το μοναδικό θαύμα, καθώς, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, μια γυναίκα που πονούσε στα γόνατα, παίρνοντας την ευλογία του Σταυρού, κατάφερε να γονατίσει δύο φορές χωρίς καμία βοήθεια και στο τέλος έφυγε από την εκκλησία δίχως πόνους στα πόδια!

Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός: Συνεχιζόμενο θαύμα στο Λαγκαδά - Εικόνα 4

Το κειμήλιο μετέφερε στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά ο πατέρας Δημήτριος και θα παραμείνει εκεί έως την Τετάρτη 27 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, η προσέλευση του κόσμου είναι εντυπωσιακή, μια και καθημερινά συρρέουν άνθρωποι από όλες τις γύρω περιοχές.

Άλλωστε , δεκάδες πιστοί προσέρχονται κάθε μέρα στη μικρή εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, για να βρουν γιατρειά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν ή πνευματικό στήριγμα στις δυσκολίες της ζωής. Την ίδια ώρα, αρκετές είναι οι μητροπόλεις που έχουν εκφράσει την επιθυμία να υποδεχθούν τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό.

Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός: Συνεχιζόμενο θαύμα στο Λαγκαδά - Εικόνα 5

Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός: Συνεχιζόμενο θαύμα στο Λαγκαδά - Εικόνα 6

Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός: Συνεχιζόμενο θαύμα στο Λαγκαδά - Εικόνα 7

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα