Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ έκανε ειδική θεραπεία και απέκτησε αιδοiο 16χρονης

Advertisement
Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ έκανε ειδική θεραπεία και απέκτησε αιδοiο 16χρονης
Advertisement

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ υποβλήθηκε σε θεραπεία κολπικής αναζωογόνησης

Αιδοiο 16χρονης δηλώνει πως έχει η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Η 46χρονη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε στη διάρκεια του «Red Table Talk» show της πως υποβλήθηκε σε θεραπεία κολπικής

αναζωογόνησης, γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα με την οuροδόχο κύστη της.

Παρότι αυτή η διαδικασία θεράπευσε άμεσα το πρόβλημά της, η ίδια συνέχισε τα ραντεβού, γιατί ήθελε να αναζωογονήσει τα γεννητiκά της όργανα. «Εγώ το έκανα γιατί είχα προβλήματα με την κύστη μου, τα οποία εξαφανίστηκαν έπειτα από τρεις θεραπείες. Οταν σας λέω ότι το αιδοiο μου είναι σαν 16χρονης, δεν αστειεύομαι.

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ έκανε ειδική θεραπεία και απέκτησε αιδοίο 16χρονης - Εικόνα 2

Μοιάζει ένα ένα μικρό όμορφο ροδάκινο» δήλωσε χαρακτηριστικά, δίνοντας κατόπιν τον λόγο στην ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής Vitality Institute, την Κέλι Ρέινεϊ, που εξήγησε πως η συγκεκριμένη θεραπεία αντιμετωπίζει προβλήματα κολπικής ξηρότητας, αισθητικής, πόνου κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής ή ακράτειας εξαιτίας άγχους και στρες.

«Η θεραπεία περιλαμβάνει τη χορήγηση θερμότητας, η οποία διεγείρει την κυτταρική ανανέωση. Αυτό με τη σειρά του σε κάνει να αισθάνεσαι νεότερη, ο κόλπος γίνεται πιο σφιχτός και λειτουργεί όπως όταν ήσουν 20 ετών» πρόσθεσε.

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ έκανε ειδική θεραπεία και απέκτησε αιδοίο 16χρονης - Εικόνα 3

Το τελευταίο διάστημα η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έχει προχωρήσει σε ένα σωρό αποκαλύψεις σχετικά με τη σeξουαλική της ζωή, με κορυφαία το γεγονός πως η γιαγιά της την έμαθε να αuνανίζεται σε ηλικία 9 ετών, προκειμένου να της δείξει πως η ευχαρίστηση προέρχεται από τον εαυτό μας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement