O ερωτευμένος δε θέλει μόνο σeξ

Advertisement
O ερωτευμένος δε θέλει μόνο σeξ
Advertisement

Ο έpωτας αποτελείται από δυο κορμιά και δυο μυαλά που λειτουργούν το ένα για το άλλο. Η νίκη τους; Ποιος θα βγάλει τον άλλο knock out. Μια αναμέτρηση για την πρωτιά. Δυο παρονομαστές που έχουν κοινό τους την ιδιότητα του ερωτευμένου.

Και μιας και αναφέρθηκε η λέξη «ερωτευμένος», πόσο έpωτα μπορεί να κρύβει αυτή η λέξη μέσα της; Όταν αναφερόμαστε στον έpωτα δεν εννοούμε μόνο το σeξ. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Δε λέμε πως ο ερωτευμένος δε θέλει να κάνει σeξ με τον άνθρωπό του, απλώς προτιμάει να κάνει έpωτα σωματικό, ψυχικό, εγκεφαλικό. Θα μου πεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα δύο. Οι διαφορές είναι αρκετές. Ειδικά όταν υπάρχει το πάθος του έpωτα η σύνδεση δύο ανθρώπων είναι πιο έντονη από μια απλή, σαρκική επαφή.

Ερωτευμένος σημαίνει ν’ απολαμβάνεις το σeξ ξανά και ξανά με τον ίδιο άνθρωπο, ν’ αφήνεις πίσω σου όλες τις ανασφάλειες που έχεις για το σώμα σου και να μην αισθάνεσαι άσχημα με μία φορά κακού σeξ. Διότι, τον ερωτευμένο δεν τον νοιάζει αν θα έχετε μια άτυχη στιγμή μη ικανοποίησης στο σeξ, ούτε θα σε συγκρίνει ποτέ με τον προηγούμενο σύντροφο. Τον ενδιαφέρει να τον κοιτάς στα μάτια με τον ίδιο τρόπο που σε κοιτάει κι εκείνος, να του χαμογελάς μόνο γιατί ξέρεις πως υπάρχει.

Θέλει να ευχαριστηθεί κάθε πτυχή του συντρόφου του, ακόμη κι ένα χάδι στα μαλλιά θα μπορούσε να τον κ@υλώσει εγκεφαλικά. Ζητάει σαν τρελός το άγγιγμα, την παρηγοριά, την ευτυχία και σίγουρα θέλει να γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για το ταίρι του. Μακάρι να ήξερες πόσα πράγματα περνάνε απ’ το μυαλό του, πόσοι φόβοι, πόσες σκέψεις, πόσα όνειρα. Δεν αρκείται μόνο στο σeξ της μίας νύχτας ή της μίας εβδομάδας.

Ένα άγγιγμα που τον ανατριχιάζει ολόκληρο είναι η ηδονή του. Η βόλτα στην παραλία είναι η πράξη, είναι ο έpωτας που κάνει ο ερωτευμένος με τα μάτια, δίχως καν ν’ αγγίξει τον αγαπημένο του. Κι εδώ καταλαβαίνεις πως μιλάμε για έναν έpωτα που κάνουν δύο μυαλά δημιουργώντας μια έκρηξη σαν εκείνη του ηφαιστείου.

Όλο αυτό που σε σένα μοιάζει μελό, σ’ άλλους μοιάζει απίστευτο. Είναι στη φύση του ανθρώπου να μπορεί να αισθανθεί πως μπορεί να μοιραστεί πολλά πράγματα με το ταίρι του. Να κάνουν ταξίδια έχοντας για τρένο τον έpωτα που τρέχει με χίλια. Να κάνει δώρα ο ένας στον άλλον. Να βλέπει το κάθε ελάττωμα ως το πιο όμορφο σημείο πάνω στον άνθρωπό του.

Ερωτευμένος είναι εκείνος που τρελαίνεται που δε σε βλέπει κι έρχεται κάτω απ’ το σπίτι σου για να σε δει, έστω για πέντε λεπτά. Πέντε ολόκληρα λεπτά είναι αρκετά για να πάρει τη δόση του, το φιλί σου. Η αγκαλιά του είναι το πιο τρυφερό κομμάτι της ημέρας. Φθάνει να γνωρίζεις πως θα είναι εκεί, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Αυτό ίσως να είναι το καλύτερο σeξ που μπορεί να κάνει κάποιος. Κι αυτό το κάνει καλά με διαφορά μόνο όποιος νιώθει.

Μιας και είναι Σάββατο βράδυ και μιλάμε για τους ερωτευμένους, ας πιούμε στην υγειά τους λοιπόν! Σε εκείνους που τα πέντε λεπτά τα κάνουν τρίωρα, σε εκείνη την αγκαλιά που σου δίνεται απλόχερα, στο τραγούδι που θα σου αφιερώσουν και σε όλα όσα σου τραγουδήσουν. Εκείνα που με λόγια δεν έχουν ξεστομίσει ακόμη.

Στον έpωτα!

Συντάκτης: Σταματία Μάστορα
Επιμέλεια κειμένου: Αναστασία Νάννου

Πηγή: pillowfights.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα