ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση

Advertisement
ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση
Advertisement

H γυναικεία εφευρετικότητα δεν έχει όρια, ειδικά όταν θέλουμε να δείχνουμε εντυπωσιακές. Όταν δεν έχουμε εύκαιρα τα απαραίτητα προϊόντα ή υλικά, τότε πρέπει να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και να εκμεταλλευτούμε ό,τι υπάρχει διαθέσιμο. Φτιάξαμε μια συλλογή με χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για κάθε περίσταση.

Θα σας βοηθήσουν σε δύσκολες καταστάσεις και θα σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

1. Πως να σταματήσετε να πέφτουν οι τιράντες του σοuτιέν από τον ώμο σας. ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 2 Ράψτε κάτω από κάθε πλευρά των ώμων της μπλούζας κουμπώματα που θα κρατάνε σταθερά στη θέση τους τις τιράντες.

2. Πως θα αφαιρέσετε το βερνίκι από τα νύχια σας, όταν δεν έχετε εύκαιρο το ασετόν. ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 3 Περάστε μια στρώση με διάφανο βερνίκι τα νύχια σας, και πριν στεγνώσει αφαιρέστε το με βαμβάκι. Η παλιά στρώση του μανικιούρ θα αφαιρεθεί μαζί με τη πρόσφατη.

3. Πως να σιδερώσετε μικρά τσαλακώματα στα ρούχα σας ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 4 O πιο γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείτε από τσαλακώματα σε περιοχές ανάμεσα στα κουμπιά και στο γιακά των πουκάμισων είναι να τα σιδερώσετε με ισιωτικό σίδερο μαλλιών.

4. Πως να διορθώσετε τις ξεφτισμένες άκρες των κορδονιών ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 5 Μπορείτε εύκολα να τις διορθώσετε, εφαρμόζοντας διάφανο βερνίκι νυχιών.

5. Πως να αφαιρέσετε γρήγορα στατικό ηλεκτρισμό από τα ρούχα σας ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 6 Προτιμήστε βαμβακερά ρούχα και λιγότερα συνθετικά. Για να απαλλαγείτε γρήγορα από τον στατικό ηλεκτρισμό, τρίψτε το εσωτερικό των ρούχων με ένα αντιστατικό μαντηλάκι. 6. Πως να απαλλάξετε τα παπούτσια σας από δυσάρεστες μυρωδιές ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 7 Γεμίστε μικρά πουγκάκια με μαγειρική σόδα και αφήστε για ολόκληρο το βράδυ μέσα στα παπούτσια. Η μαγειρική σόδα θα απορροφήσει τη περιττή υγρασία και οι μυρωδιές θα εξαφανιστούν.

7. Πως να σταματήσετε πόντο στα καλσόν ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 8 Για να σταματήσετε προσωρινά ένα πόντο στα καλσόν, μπορείτε να ψεκάσετε με σπρέι μαλλιών το σημείο ή να το καλύψετε με διάφανο βερνίκι νυχιών.

8. Πως να κάνετε τα ρούχα και τα λευκά είδη να μυρίζουν ωραία ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 9 Τοποθετήστε αρωματικά σαπούνια στα συρτάρια και τα ντουλάπια με ρούχα και λευκά είδη. Θα νιώσετε τη διαφορά!

9. Πως να φορέσετε εύκολα ένα βραχιόλι ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 10 Δυσκολεύεστε να φορέσετε μόνη σας ένα βραχιόλι; Απλά κολλήστε τη μία άκρη με ταινία στο καρπό σας και κουμπώστε εύκολα.

10. Πως να φορέσετε σοuτιέν σε ξώπλατα φορέματα ΜΟΝΟ για γυναίκες! 10 μυστικά για τέλεια εμφάνιση - Εικόνα 11 Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα, ράβοντας στο εσωτερικό των φορεμάτων ένα σοuτιέν.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα