36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο sέξι γιαγιά στον κόσμο

Advertisement
36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο sέξι γιαγιά στον κόσμο
Advertisement

Δυο γυναίκες, η μία από την Αυστραλία και η άλλη από την Αγγλία, συναγωνίζονται για το ποια θα πάρει τον τίτλο της «πιο καυτής γιαγιάς του κόσμου».

Η 36χρονη Carrie Hilton από την Αγγλία, έγινε γιαγιά  dnha φέτος, όταν η 17χρονη κόρη της, Clarice, γέννησε τη μικρή Jessica.

Η κ. Hilton, η οποία έχει ξοδέψει περισσότερα από 14.000€ σε πλαστικές επεμβάσεις, έγινε dnha διάσημη στα social media ως η πιο καυτή γιαγιά στον κόσμο.

36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο - Εικόνα 2

Αλλά στη μακρινή Αυστραλία, η 47χρονη Gina Stewart, είχε επίσης βρεθεί υποψήφια για τον τίτλο – και ισχυρίζεται ότι σε αντίθεση με την κ. Hilton, η ομορφιά της είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου φυσική.

“Αυτή (η κα Stewart) φαίνεται καλή για την ηλικία της, το παραδέχομαι, και πιστεύω ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική, εκτός από το Botox και αρκετές θεραπείες ομορφιάς,” ανέφερε η κ. Hilton στο Mail Online.

“Τον Ιανουάριο χαρακτηρίστηκε ως η «πιο λαμπερή γιαγιά της Βρετανίας» και στη συνέχεια η «πιο καυτή γιαγιά του κόσμου» από διάφορα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.”

“Εγώ είμαι η πιο καυτή γιαγιά, δεν υπάρχει ανταγωνισμός εδώ.”

36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο - Εικόνα 4

Η κ. Hilton, η οποία εργάζεται στο Bolton, στην βορειοδυτική Αγγλία, έχει μαύρη ζώνη στο kickboxing και έχει κερδίσει έξι ασημένια μετάλλια για το Ηνωμένο Βασίλειο σε διεθνές επίπεδο.

Ενώ με τη σκληρή της προπόνηση διατηρεί την σιλουέτα της, έχει επίσης βάλει εμφυτεύματα στή8ους, όψεις δοντιών, εξτένσιονς μαλλιών, φρύδια και βλεφαρίδες, ενώ έχει κάνει και Botox για να διατηρήσει τη νεανική της εμφάνιση.

36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο - Εικόνα 5

“Είμαι πάντα έτοιμη και δραστήρια. Δεν βγαίνω συχνά, το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω και να προπονούμαι οπότε δεν έχω χρησιμοποιήσει το γεγονός ότι είμαι γιαγιά για να απομακρύνω τους νέους άντρες.”

“Έχω πολλά μηνύματα από θαυμαστές. Οι περισσότεροι ζητούν ραντεβού ή σeξ. Έχω και μερικούς ανθρώπους που ζητούν να με παντρευτούν,” είπε.

36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο - Εικόνα 6

Αντίθετα, η ξανθιά βόμβα από τηνΑυστραλία, κ. Stewart, επιμένει ότι η ομορφιά της dnha εξακολουθεί να είναι ως επί το πλείστον φυσική, ακόμα και όταν πλησιάζει τα 50.

36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο - Εικόνα 7

Η 47χρονη έχει δύο γιους και δύο κόρες ηλικίας μεταξύ 4 και 27 ετών και ένα εγγόνι 11 μηνών, αλλά λέει ότι θέλει να «μεγαλώσει όμορφα».

“Η μόνη επέμβαση που έκανα ήταν στο στή8ος μου πριν από 10 χρόνια. Δεν χρησιμοποιώ Botox ή συμπληρώματα, αφού θέλω να γεράσω όμορφα,” δήλωσε η κα Stewart στο Mail Online.

“Πίνω αλκαλικό νερό μόνο το οποίο έχει πολλά μεταλλικά στοιχεία.”

36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο - Εικόνα 8

Η κ. Stewart έχει περισσότερους από 75.000 ακόλουθους στο Instagram, περισσότερους από την κ. Hilton, η οποία έχει μόλις πάνω από 12.000.

Όμως, παρά το διάσημο προφίλ της, η Αυστραλέζα γιαγιά λέει ότι δεν είναι κάποια να αναζητά την προσοχή.

36χρονη Αγγλίδα και 47χρονη Αυστραλέζα «κονταροχτυπιούνται» για το ποια είναι η πιο σέξι γιαγιά στον κόσμο - Εικόνα 9

“Νομίζω ότι όλοι είναι όμορφοι. Δεν το κάνω αυτό για να τραβήξω την προσοχή. Προσπαθώ απλώς να εμπνεύσω τις γυναίκες να μην κρίνουν η μία την άλλη,”είπε η κ. Stewart.

“Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρίνουμε τους άλλους. Αγαπήστε την ηλικία σας και τις καμπύλες σας.”

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα