Σκύλος το παίζει νεκρός για να μη φύγει από το πάρκο

Advertisement
Σκύλος το παίζει νεκρός για να μη φύγει από το πάρκο
Advertisement

Ένας ξεροκέφαλος σκύλος έγινε θέαμα πριν λίγες μέρες, αφού σταμάτησε στη μέση του δρόμου σε ένα πάρκο και δεν έλεγε να κάνει βήμα. Το οξύθυμο τετράποδο προκάλεσε σκηνή μπροστά στους περαστικούς, που απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ.

Σκύλος το παίζει νεκρός για να μη φύγει από το πάρκο - Εικόνα 1

Το οξύθυμο τετράποδο προκάλεσε σκηνή μπροστά στους περαστικούς, που απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ.

Σκύλος το παίζει νεκρός για να μη φύγει από το πάρκο - Εικόνα 2

Ο απελπισμένος ιδιοκτήτης προσπαθούσε να σηκώσει το κατοικίδιό του, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να το κάνει να ξαπλώσει με τα πόδια στον αέρα. Ένας περαστικός ακούγεται να λέει: «Με συγχωρείτε κύριε, νομίζω ότι ο σκύλος σας χάλασε», όσο το τετράποδο αγνοεί τις προσπάθειες του αφεντικού του να το μετακινήσει.

Ο απελπισμένος ιδιοκτήτης προσπαθούσε να σηκώσει το κατοικίδιό του, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να το κάνει να ξαπλώσει με τα πόδια στον αέρα.

Σκύλος το παίζει νεκρός για να μη φύγει από το πάρκο - Εικόνα 3

Οι περαστικοί άρχισαν να γελούν και να επευφημούν, όταν το γκόλντεν ριτρίβερ αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει το αφεντικό του.

Σκύλος το παίζει νεκρός για να μη φύγει από το πάρκο - Εικόνα 4

Κάποια στιγμή ο άντρας προσπαθεί να τον σύρει μαλακά, αλλά τα παρατά, βγάζει το κολάρο του και απομακρύνεται. Οι περαστικοί άρχισαν να γελούν και να επευφημούν, όταν το γκόλντεν ριτρίβερ αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει το αφεντικό του.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την Κρίστεν Μπόλσεν, με λεζάντα: «Ο σκύλος που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ήταν έτοιμος να φύγει ακόμα» και έχει προβληθεί πάνω από 4.000 φορές στο Facebook.

Δείτε το χαριτωμένο αυτό σκηνικό, στο βίντεο που ακολουθεί.

The dog who REALLY wasn't ready to leave just yet……Jukin Media CertifiedFind this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/966134For licensing / permission to use, please email licensing@jukinmedia.com

Posted by Kristen Bohlsen on Sunday, 6 August 2017

[dailymail]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα