Συνθέτης απαγορεύει στον Σφακιανάκη να τραγουδάει τραγούδια του

Advertisement
Συνθέτης απαγορεύει στον Σφακιανάκη να τραγουδάει τραγούδια του
Advertisement

Την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του απαγόρευσε στον Νότη Σφακιανάκη ο συνθέτης, Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος προανήγγειλε και σχετικό εξώδικο.

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου απο τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη» ανέφερε στην ανάρτηση.

Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου απο τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη.

Posted by George Moukidis on Sunday, 27 May 2018

Θυμίζουμε πως πολύ πρόσφατα, ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο σχολίων με αφορμή την συναυλία του στα Τίρανα και το κάλεσμα προσωπικοτήτων της Αλβανίας να τον μποϊκοτάρουν λόγω των ρατσιστικών δηλώσεών του.

Ο συνθέτης δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια μετά την ανάρτηση για το εξώδικο, γι’ αυτό επανήλθε: «Μετά από όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθες στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φάν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα». Έτσι εξηγούνται όλα…!!!

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και Χρόνια πολλά (μέρα που είναι σήμερα)σε όλους, αγόpια και κοpίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας….»

Μετά απο όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθές στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου απο ορισμένους φάν του…

Posted by George Moukidis on Monday, 28 May 2018

Ο συνθέτης έχει δώσει στον Νότη Σφακιανάκη πολλά τραγούδια, ανάμεσά τους τα «Ένα γράμμα», «η Στέλλα η Σμυρνιά» και «Μια ματιά σου μόνο φτάνει».

tvxs.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα