Ο Ντάνος πάει κρυφά στο Νοσοκομείο Παίδων και δίνει θάρρος σε άρρωστα παιδιά – Η νοσηλεύτρια «πρόδωσε» την επίσκεψή του

Advertisement
Ο Ντάνος πάει κρυφά στο Νοσοκομείο Παίδων και δίνει θάρρος σε άρρωστα παιδιά – Η νοσηλεύτρια «πρόδωσε» την επίσκεψή του
Advertisement

Μπορεί να τον λατρεύουν οι γυναίκες για τα πράσινα μάτια του, το καλογυμνασμένο κορμί του και την γοητεία του ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει και έναν άλλο λόγο για να τον θαυμάσεις!

Ο περσινός νικητής του Survivor έχει και πολλούς άλλους λόγους για να τον θαυμάσεις.

Ο Ντάνος επισκέφθηκε προχθές δίχως κανείς να το μάθει και χωρίς ο ίδιος να το δημοσιεύει στα social media, το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»!

Την επίσκεψή του εκεί πρόδωσε μια νοσηλεύτρια που φωτογραφήθηκε με το Γιώργο Αγγελόπουλο γράφοντας μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία: «Ένας αληθινός άνθρωπος που προσφέρει έργο αφιλοκερδώς χωρίς να το γνωρίζουν τα ΜΜΕ»

Ο Ντάνος πάει κρυφά στο Νοσοκομείο Παίδων και δίνει θάρρος σε άρρωστα παιδιά – Η νοσηλεύτρια «πρόδωσε» την επίσκεψή του - Εικόνα 2

Βέβαια μετά η φωτογραφία «ταξίδεψε» σε όλες τις fanpages του Ντάνου και έγινε viral! O Γιώργος ο οποίος τον τελεταίο καιρό πρωταγωνιστεί στο «Τατουάζ» και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, πηγαίνει συχνά στο εν λόγω νοσοκομείο και βλέπει τα παιδάκια τα οποία ταλαιπωρούνται από κάποια ασθένεια, μιλά και παίζει μαζί τους δίνοντάς τους χαρά!

Ο Ντάνος πάει κρυφά στο Νοσοκομείο Παίδων και δίνει θάρρος σε άρρωστα παιδιά – Η νοσηλεύτρια «πρόδωσε» την επίσκεψή του - Εικόνα 3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα