Νηπιαγωγοί έδεσαν τα πόδια παιδιού για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια του

Advertisement
Νηπιαγωγοί έδεσαν τα πόδια παιδιού για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια του
Advertisement

Σοκ έπαθε μια μητέρα όταν πήγε στον παιδικό σταθμό της κόρης της ώστε να την πάρει και ήρθε αντιμέτωπη με μια εικόνα που την έκανε έξαλλη. Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού είχαν δέσει σφιχτά με ταινίες τα πόδια του παιδιού ώστε να μην μπορεί εκείνο να βγάλει τα παπούτσια του.

Νηπιαγωγοί έδεσαν τα πόδια παιδιού για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια του - Εικόνα 1

Η Jessica Hayes ανέβασε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν τα παπουτσάκια της μόλις 17 μηνών κόρης της να είναι ασφυκτικά δεμένα με ταινία. Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως ήταν τόσο σφιχτά που τα ποδαράκια του παιδιού είχαν μώλωπες και έντονα σημάδια.

Νηπιαγωγοί έδεσαν τα πόδια παιδιού για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια του - Εικόνα 2

Το ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στον παιδικό σταθμό «Pleasant Hill» στη Βόρεια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η διευθύντρια του σταθμού δήλωσε ότι ενοχλήθηκε από το περιστατικό. Η Jessica έγραψε: «Κάποιος προφανώς ενοχλήθηκε που η κόρη μου είχε μάθει να βγάζει τα παπούτσια της.

Είχαν δέσει με ταινία μέχρι και τους αστραγάλους. Είναι μόλις 17 μηνών και δεν μπορούσε να μιλήσει. Αυτό γίνονταν για καιρό και γι’ το λόγο αυτό είναι εμφανή τα σημάδια και οι μελανιές.

Νηπιαγωγοί έδεσαν τα πόδια παιδιού για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια του - Εικόνα 3

Ο παιδικός σταθμός απέλυσε δύο μέλη του προσωπικού που θεώρησε υπεύθυνα για το γεγονός ενημερώνοντας σχετικά τους γονείς χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

Νηπιαγωγοί έδεσαν τα πόδια παιδιού για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια του - Εικόνα 4

Η Jessica γνωστοποίησε το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ενθαρρύνει και άλλους γονείς οι οποίοι τυχόν αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

[protothema] [dailymail]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα