Λάκης Γαβαλάς: «Εpωτεύτηκα τον Ηλία από το Survivor –Τρελαίνομαι!»

Advertisement
Λάκης Γαβαλάς: «Εpωτεύτηκα τον Ηλία από το Survivor –Τρελαίνομαι!»
Advertisement

Συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, που μίλησε και για τα προσωπικά του, υπογραμμίζοντας ότι το φύλο του δεν προσδιορίζεται και ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει ερωτευμένος με έναν άνδρα.

Επιπλέον, έκανε λόγο και για το Survivor αποκαλύπτοντας ότι έχει ερωτευτεί τον Ηλία Γκότση.

«Εpωτικά είμαι καλά. Αλλά τώρα θα κάνω και απιστία αυτόν τον καιρό. Επειδή τώρα τελευταία διάβαζα ένα βιβλίο που με συγκλόνισε και μετά πήγα να δω τηλεόραση και έβλεπα Survivor, ερωτεύτηκα έναν παίκτη, τον Ηλία… Τρελαίνομαι… Είναι ο σωματότυπος που μπήκε ο ήλιος, βγαίνει ο ήλιος… Κάτι θα κάνω σίγουρα μαζί του, ίσως αυτός είναι η αιτία να ξανακάνω ρούχα.

Επειδή μεγάλωσα τα ανίψια μου, νόμιζα ότι είμαι ένας πατέρας σταδιακώς. Μετά μου έφυγε αυτό το πράγμα από το μυαλό. Μετά τα 55 σταμάτησα να σκέφτομαι ένα δικό μου παιδί είτε με παρένθετη μητέρα είτε με κανονική γυναίκα. Το δικό μου φύλο μου δεν προσδιορίζεται. Έχω ερωτευτεί άνδρα που δεν έγινε ποτέ τίποτα γιατί γούσταρα την οντότητα αυτή… Και με έχουν ερωτευτεί γυναίκες που τους έδωσα πολύ περισσότερο απ’ ότι θα έδινε στον άντρα που είχα ερωτευτεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα