Ινδία: Άντρας χώρισε τη γυναίκα του στα 15 λεπτά γάμου επειδή ο πεθερός του δεν μπορούσε να περιμένει 5 λεπτά να πάρει την «προίκα»

Advertisement
Ινδία: Άντρας χώρισε τη γυναίκα του στα 15 λεπτά γάμου επειδή ο πεθερός του δεν μπορούσε να περιμένει 5 λεπτά να πάρει την «προίκα»
Advertisement

Ένας γαμπρός χώρισε τη νύφη μόλις 15 λεπτά μετά τον γάμο τους επειδή αισθάνθηκε «προσβεβλημένος» από τις απαιτήσεις του πατέρα της.

Ο άντρας συμφώνησε να πληρώσει στον νέο πεθερό του το ποσό των 22.000€ για το γάμο τους στο Ντουμπάι, αλλά εκείνος ανυπομονούσε να πάρει τα μετρητά.

Τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι συνόδευσαν το ζευγάρι για να παρακολουθήσουν την υπογραφή της σύμβασης του γάμου.

Ινδία: Άντρας χώρισε τη γυναίκα του στα 15 λεπτά γάμου επειδή ο πεθερός του δεν μπορούσε να περιμένει 5 λεπτά να πάρει την «προίκα» - Εικόνα 2

Ο γαμπρός έδωσε πάνω από 10.000€ “μπροστά”, όπως συμφωνήθηκε, και τα υπόλοιπα τα ξόδεψε για την ημέρα του γάμου, σύμφωνα με την News Gulf.

Ωστόσο, ο πατέρας ζήτησε τα υπόλοιπα μετρητά αμέσως μόλις υπέγραψαν.

Τότε, ο γαμπρός είπε ότι θα πάει για πέντε λεπτά μέχρι το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το κτίριο, και να πάρει τα υπόλοιπα χρήματα.

Όμως αντί να τον αφήσει να τα πάρει, ο πατέρας της νύφης του ζήτησε είτε να τα πληρώσει εκείνη τη στιγμή ή να στείλει έναν φίλο ή συγγενή για να πάρει τα χρήματα.

Ινδία: Άντρας χώρισε τη γυναίκα του στα 15 λεπτά γάμου επειδή ο πεθερός του δεν μπορούσε να περιμένει 5 λεπτά να πάρει την «προίκα» - Εικόνα 3

Ο γαμπρός αισθάνθηκε «προσβεβλημένος» από τη συμπεριφορά του πεθερού του και έληξε αμέσως τον γάμο.

“Είπε στον πατέρα της νύφης ότι δεν ήθελε την κόρη του ως σύζυγό του και πήρε διαζύγιο σε λιγότερο από 15 λεπτά από την υπογραφή της σύμβασης γάμου,” είπε ο δικηγόρος που χειριζόταν την υπόθεση.

Το διαζύγιο μέσα σε μόλις 15 λεπτά γάμου μπορεί να φαίνεται ακραίο, αλλά δεν ήταν ο συντομότερος γάμος στην ιστορία, αφού ένας άλλος γάμος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διήρκεσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Σε εκείνη την περίπτωση, που συνέβη το 2012, ο γαμπρός χώρισε αστραπιαία τη σύζυγό του επειδή ο πατέρας της νύφης ζήτησε να της επιτραπεί να κρατήσει τη δουλειά της.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα