Η ακαταμάχητη γοητεία των τριαντάρηδων

Advertisement
Η ακαταμάχητη γοητεία των τριαντάρηδων
Advertisement

Με εκείνα και με τούτα, μεγαλώσαμε και φτάσαμε στην ηλικία να μας γοητεύουν οι άντρες που είναι τριάντα χρονών – ίσως και λίγο μεγαλύτεροι, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Μερικά χρόνια πριν, όχι πολλά, δύο-τρία, δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να φανταστώ τον εαυτό μου να συνάπτει εpωτική σχέση με έναν άντρα τριάντα χρονών.

Σήμερα, όχι απλά μπορώ να το φανταστώ, μα το ονειρεύομαι κιόλας. Άλλωστε πλέον τα τριάντα είναι τα καινούργια είκοσι.

Έχουν κάτι το ιδιαίτερο, ρε παιδί μου. Δεν είναι αρκετά μεγάλοι για να είναι μόνο σοβαροί στην καθημερινότητά τους ώστε να βαριέσαι μαζί τους, μα έχουν μία εμφανή γλυκιά παιδικότητα ακόμα που μας αρέσει πολύ. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτό γιατί τότε δε θα είχαν καμία διαφορά με τους εικοσάρηδες. Είναι που επιπλέον κατέχουν τον τρόπο για να σε πλησιάσουν και κατανοούν πότε πρέπει να είναι σοβαροί και πότε τους παίρνει να σε πειράζουν συνέχεια και να κάνουν αστειάκια. Μπορούν να καταλάβουν τι τύπος γυναίκα είσαι και τι σου αρέσει στο φλερτ και αυτό θα σου προσφέρουν. Γνωρίζουν πώς να σου μιλήσουν και με ποιο τρόπο θα κρατήσουν ενδιαφέρον το παιχνίδι ανάμεσά σας. Άλλωστε, αν σε θέλει, γνωρίζει τον τρόπο για να σε έχει και θα σε έχει.

Έχουν φτάσει σε μία ηλικία που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν. Όταν αναφέρει ότι θα κάνει το ένα και θα συνεχίσει το άλλο, τότε ξέρεις πως όντως θα κάνει το ένα και θα συνεχίσει το άλλο. Θα πρέπει να έχει κάποιον πολύ σημαντικό λόγο που εν τέλει δε θα πραγματοποιήσει όσα σου ανέφερε.

Εκτός όμως από το παιχνίδι αυτό, πάντα κάτι έχεις να πεις μαζί του. Θα έχει ενδιαφέρουσες και πιθανόν αστείες ιστορίες να σου διηγηθεί και δε θα ξεχάσει να ρωτήσει για σένα. Έχει ξεπεράσει -συνήθως- την ηλικία, στην οποία μπορούσε για ώρες να μονολογεί για τον εαυτό του και για το πόσο γ@μάτος είναι. Τώρα έχει βάλει ένα όριο στο ναρκισσισμό που μπορεί να είχε και τώρα ενδιαφέρεται να ακούσει και τις δικές σου ιστορίες, αστείες ή μη.

Φυσικά, δεν μπορείς να αντισταθείς στην εpωτική φαντασίωση. Τον κοιτάς, τον παρατηρείς από πάνω μέχρι κάτω. Μπορείς να αντιληφθείς από τον τρόπο που κινείται γύρω σου, από τον τρόπο που μιλάτε, ότι δε θα σε αφήσει ανικανοποίητη στο σeξ. Θα σου προσφέρει την ηδονή και θα πάρει και αυτός τη δική του. Ταυτόχρονα όμως, τα γλυκά του μάτια εκτός από ηδονή σου προσφέρουν και μία αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας. Φαντάζεσαι ήδη το κομμάτι μετά το σeξ και ξέρεις πως όσες κι αν είναι εκείνες οι στιγμές στην αγκαλιά του, θα κρύβουν μία βαθιά γαλήνη. Τέτοια γαλήνη δεν θα έχεις ξανά νιώσει.

Τη στιγμή δε, που θα ανακαλύψεις πως έχετε κοινά γούστα και ενδιαφέροντα και πως βασικά δεν σε αντιμετωπίζει ως παιδί εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας σας, θα είναι η στιγμή που δε θα μπορείς να τον βγάλεις από το μυαλό σου. Νιώθεις πως έχει τόσα πολλά να σου μάθει που αυτό σε εξιτάρει ακόμη περισσότερο και από τον ακαταμάχητο εpωτισμό του.

Ίσως δεν είναι Θεοί, σίγουρα έχουν και αυτοί τα ελαττώματά τους. Μα δεν μπορεί, για να λένε όλοι πως η καλύτερη ηλικία είναι αυτή των τριάντα, κάτι θα ξέρουν. Εγώ πάντως πολύ θέλω να ανακαλύψω αν έχουν δίκαιο ή όχι. Φυσικά όχι με κάποιον απλό τριαντάρη που θα συναντήσω. Αλλά με εκείνον, που με κάνει να κοκκινίζω και να χαμογελάω τόσο που να νομίζει πως κάτι έχει και τον κοροϊδεύω.

Συντάκτης: Έλενα Παπακώστα
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Καλή

Πηγή: pillowfights.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα