Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες

Advertisement
Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες
Advertisement

– Απίστευτο περιστατικό στον Έβρο – Λαχτάρησαν επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ, λίγο έξω από τις Φέρες – Ένας κεραυνός χτύπησε το όχημα που λαμπάδιασε στη στιγμή! – Ευτυχώς κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε – Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το λεωφορείο που καταστράφηκε ολοσχερώς

Λαχτάρησαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου που εκτελούσε το μεσημέρι το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα.

Γύρω στις 4 το απόγευμα κι ενώ στην περιοχή είχε ξεσπάσει μπόρα, κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο την ώρα που βρισκόταν στο χωριό Μοναστηράκι λίγο έξω από τις Φέρες.

 

Συμβαίνει τωρα (16:35): Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο βρισκόταν στο χωριό Μοναστηράκι λίγο έξω από τις Φέρες και εκτελούσε την γραμμή #Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα.

Η φωτιά προκλήθηκε από κεραυνό καθώς στην περιοχή τα τελευταία λεπτά έχει ξεσπάσει μπόρα. Ευτυχώς χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κατάφερε να θέσει την φωτιά υπό έλεγχο.

Δείτε λεπτομέρειες και φωτογραφίες εδώ: https://goo.gl/UYvfdB

Δημοσιεύτηκε από e-evros.gr στις Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Όπως μεταδίδει το e-evros χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή. Το λεωφορείο ωστόσο κάηκε ολοσχερώς.

Δείτε φωτογραφίες από το φλεγόμενο λεωφορείο

Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες - Εικόνα 1 Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες - Εικόνα 2 Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες - Εικόνα 3 Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες - Εικόνα 4 Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες - Εικόνα 5 Έβρος: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες - Εικόνα 6

#Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε λεωφορείο, στην περιοχή Μοναστηράκι Έβρου. Επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 26, 2018

Πληροφορίες, φωτογραφίες από e-evros

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement